Nyt ei synkistellä vaikka syksy painaa päälle!

Syksy ja pimeät kelit tulee hiljalleen. Vaikka päivät lyhenee niin moni työpaikka on vielä tekijäänsä vailla niin raksalla, maanrakennusalalla kuin myös taloteknisissä tehtävissä putki- ja sähkötöiden parissa. Syksy tuo myös tullessaan uusia työmahdollisuuksia esimerkiksi kiinteistöhuollon saralla, lehtipuhallukset ja talvea kohti mentäessä hiekoitukset ovat oivia mahdollisuuksia lähteä kokeilemaan myös mahdollisesti jotain itselle täysin uutta. Paljon on paikkoja auki ja ajankohtaisimman tilanteen löydät meidän Avoimet työpaikat -osiosta. Jos joku paikka kiinnostaa, niin ei muuta kun luuri käteen ja soittoa meidän suuntaan tai hakemusta sisään niin lähdetään viemään asiaa eteenpäin!

Muistakaa myös laittaa skideille heijastimet haalareihin ja itselle polkupyörään. Mikäli jompikumpi puuttuu, niin soittakaa tai laittakaa viestiä, niin hoidetaan asia kuntoon.

Valitsimme myös näin syksyn starttiin historian toisen JWD:n kuukauden työntekijän. Elokuun osalta palkinto meni maanrakennuspuolen pitkän linjan ammattilaiselle Mika Kotoselle. Käy lukasemassa täältä miten Mika palkittiin hyvin tehdystä työstä!