Keitä me ollaan?

Keitä me ollaan?

Karo Lehto

Morientes! Mä oon Karo. Lyhyesti taustaa musta; Mä oon perheellinen mies pk-seudulta. Kotona on maailman paras nainen ja ihanat lapset, tyttö 2 v ja poika 5 v. Ne tekee musta onnellisen miehen. Ihan joka päivä. Toinen asia mistä mä saan virtaa, niin on tää työ; Kun Vantaalta auton aamuisin käynnistän ja suuntaan kohti toimistoa tai työmaata. Mahtavat asiakkaat ja yhteistyökumppanit, hienot työntekijät sekä kollegat.

Lähes jokaisen rekrytoidun työntekijän suhteen ollaan tehty paljon töitä taustalla, vaikka se ei aina ulospäin siltä tunnu tai näy. Ja paras kiitos tässä hommassa on se, kun asiakkaat/yhteistyökumppanit sekä työntekijät jakaa kiitosta hyvin tehdystä työstä. Moni tietää sen tunteen, kun ihminen/työnhakija niin kovin paljon haluaa päästä töihin, ja sitten kun sä onnistut heille löytämään oikeita töitä oikeassa ympäristössä. Se tuo tässä työssä sen ”wau!” -fiiliksen. Ja se kertaantuu. Ja just sitä fiilistä mä lähdin rakentamaan, kun tähän hommaan päätin lähteä mukaan. Tässä kohtaa lyhyet kiitokset kaikille asiakkaille/yhteistyökumppaneille ja työntekijöille, ketkä mukana ovat olleet. Yhdessä rakennetaan parempi Suomi!”

 

Ville Hiltunen

Morjens! Mä oon Ville! Ensimmäinen asia joka mussa varmasti pistää silmään on mun hulmuava tukka, joka nuorehkosta iästä huolimatta loistaa poissaolollaan ja on siirtynyt leuan alle. Joku on joskus sanonut, että ei parta pahoille kasva ja mun kohdalla sanonta pitää kyllä täysin paikkansa. Kuten Karo sen jo mainitsi niin tällä alalla parhaat fiilikset saa kun näkee läheltä sen, miten tekemällä asioita hyvin ja oikein luodaan niin paljon hyvää monelle eri taholle. 
Toisin kun Karon vapaa-aika, joka menee töiden jälkeen kädet paskassa vaippoja vaihtaessa, mun vapaa-aika kuluu välillä paremman puoliskon kanssa ulkoillen, välillä salilla (tai siis ainakin kerran vuodessa) ja kaveriporukalla vuodenajasta riippuen erilaisten pallopelien harrastamisessa. Ja kyllä mä valehtelisin jos mä väittäisin ettei pleikkari koskaan käynnistyisi kotisoffalla iltaisin. Uskaltaisin väittää, että aika perinteinen arki siis.

 

Marika Koski

Moiskis . Olen Marika eli kavereiden kesken Rouva Koski, sillä tällaisella persoonalla ja naamalla on suuri saavutus päästä naimisiin.

Siitä on nyt 3 vuotta, kun pyysin Karoa pelastamaan mut byrokratian rattaista. Eihän se heti uskaltanut, kun tausta oli pikkuisen poikkeuksellinen mm. työkokemusta järjestöistä ja julkiselta puolelta. Viimein se arvioi rehellisesti tapaansa tehdä töitä ja tuli tulokseen, että on parempi ottaa aisapariksi mieluummin oikeanlainen tyyppi eikä oikeanlaista kokemusta. Nyt raksa-alan rekrytointeja mulla on takana 2,5 vuotta. Vaikka kävin muuallakin pyörähtämässä, niin en ikinä unohtanut Karon oppeja. Nyt on taas hyvä fiilis olla takaisin Karon ja Villen kanssa töissä. Me kaikki jaetaan näkemys siitä, että työntekijä / hakija on tällä alalla se kaikkein tärkein asiakas.

Lyhyesti vielä meistä

Yksi, se rumin meistä, on ollut alalla 8,5 vuotta. Toinen, ei mikään varsinainen kaunokainen sekään, 4 vuotta. Ja kolmas, se ainoa kolmesta kenellä ei kasva parta, 2.5 vuotta. Nopeesti helmitaululla laskettuna se tekee 15 vuotta! Aika pitkä aika. Ja sinä aikana ollaan nähty tämän alan kasvua ja erilaisia toimintatapoja. Ja siihen me halutaan tuoda oma osaaminen ja arvomaailma peliin. Ei tässä kohtaa kerrota kuitenkaan kaikkea; Kerrotaan meistä ja meidän tavoista lisää kun tavataan tai soitellaan. Meidät tavoittaa toimistolta, työmaalta, kehän ruuhkista, lounasjonoista, mökin laiturilta, Italian viinitiloilta… Koputtele rohkeesti olkapäälle jos törmätään, luvataan tarjota kahvit/vichyt ja hodarit!