Tauno

Murrr, mä olen Tauno ”Tyson” ”Tauski” The Bulldog ja avaan hallituksemme kokoukset alfaurosmaisella ulvonnalla, puheenjohtajan titteli kaulapannassani. Hoidan toimistollamme myyntireskontraa mukaan lukien perinnän. Autan ilomielin myös työsopimusten teossa sekä tuntilappujen ja muiden dokumenttien noudossa. Eniten minut kuitenkin saa syttymään pahvilaatikkojen tuhannen päreiksi raateleminen, nukkuminen, syöminen ja yleinen möllöttäminen. Hymyile juuri en koskaan, iloitsen sisältäpäin ja rapsutuksia otan aina vastaan. HauHau, nähdään konttorilla!

Helsinki

Karo Lehto
Helsinki

Moi, mun nimi on Karo. Juu, tiedän, kiitos mutsi siitä. Mun taustasta lyhyesti: Oon perheellinen mies ja kotona on maailman paras nainen ja ihanimmat lapset, 3 v. tytär ja 6 v. poika. Ne tekee musta onnellisen miehen ja tasapainottaa elämää.

Toinen asia mikä itselle on tärkeätä, on mielekäs työ. Ja sitä tää työ mulle päivittäin tarjoaa. Pakko sanoa että meillä on mahtavat asiakkaat, hienot työntekijät sekä Suomen parhaat kollegat tekemässä hommia. Nyt ja jatkossa, ollaan valmiita laittamaan itsemme täysillä likoon, jotta saadaan jatkaa menestyksekkäästi alalla. Paljon ollaan tässä vaiheessa hommia paiskottu, mutta vielä enemmän hommia on edessäpäin. Halutaan lisää WAU!-fiiliksiä.

Meidän toimistolle saa tulla kahville vaihtamaan kuulumisia ja funtsimaan josko löydettäis just sulle se unelmien duuni. Sillä sitä se ainakin meillä toimistolla on!

karo.lehto(at)jwdpalvelut.fi

Ville Hiltunen
Helsinki

Morjens! Mä oon Ville! Ensimmäinen asia joka mussa varmasti pistää silmään on mun hulmuava tukka, joka nuorehkosta iästä huolimatta loistaa poissaolollaan ja on siirtynyt leuan alle. Joku on joskus sanonut, että ei parta pahoille kasva ja mun kohdalla sanonta pitää kyllä täysin paikkansa. Kuten Karo sen jo mainitsi niin tällä alalla parhaat fiilikset saa kun näkee läheltä sen, miten tekemällä asioita hyvin ja oikein luodaan niin paljon hyvää monelle eri taholle.

Toisin kun Karon vapaa-aika, joka menee töiden jälkeen kädet paskassa vaippoja vaihtaessa, mun vapaa-aika kuluu välillä paremman puoliskon kanssa ulkoillen, välillä salilla (tai siis ainakin kerran vuodessa) ja kaveriporukalla vuodenajasta riippuen erilaisten pallopelien harrastamisessa. Ja kyllä mä valehtelisin jos mä väittäisin ettei pleikkari koskaan käynnistyisi kotisoffalla iltaisin. Uskaltaisin väittää, että aika perinteinen arki siis.

ville.hiltunen(at)jwdpalvelut.fi

Karita Kotamäki
Helsinki

Moi, mä oon Karita ja toimin näitten toimiston miesten kaitsemisen lisäksi täällä myös henkilöstökonsulttina. Työvuosia mulla on takana jo rutkasti, vaikka mieleltäni olenkin edelleen 25 vuotias. Työkokemustani olen kartuttanut enimmäkseen henkilöstöhallinnon ja rekrytoinnin parissa.

Tää rektytointihomma on mulle intohimo ja tykkään kovasti jutella työnhakijoiden kanssa ja olla omalta osaltani auttamassa ihmistä löytämään itselleen mielekästä työtä. Mun mielestä jokainen ansaitsee duunin, jossa diggaa olla yhtä paljon kuin mä omassani. Mulla on semmonen erikoisuus näihin muihin toimiston tyyppeihin verrattuna, että mulla on oikeesti hyvät läpät. Siis omasta mielestäni.

Jos siis haluat tulla kerrankin työhaastatteluun, jossa ei tarvii jännittää ja jossa saatat kuulla jopa jonkun hyvän vitsinkin samalla, niin kannattaa soittaa mulle. No okei, kelle tahansa meistä. Joskus noilta pojiltakin irtoo joku hyvä puujalka…

karita.kotamaki(at)jwdpalvelut.fi

Tomi Kulppi
Helsinki

Olen Tomi. Heti ensalkuun täytyy myöntää, että henkilöstöpalvelualan kokemuksella ei (vielä) voi paukutella henkseleitä, mutta ihmisten parissa on käytännössä tullut vietettyä koko työura. Ja tässä hommassa ihmiset on kyllä keskiössä, oli nyt sitten kyse työnhakijasta, työntekijästä tai työntekijää tarvitsevasta henkilöstä. Omasta ja äidin mielestä mun kanssa on kiva asioida. Soita ja koita!

tomi.kulppi(at)jwdpalvelut.fi

Espoo

Jukka Mäki
Espoo

Terve! Mä oon Jukka. Henkilöstöpalvelualan kokemusta löytyy takaa jo muutama vuosi ja sen lisäksi on tullut tehtyä hommia mm. rakentamisen ja urheilupaikkarakentamisen parissa. Työn lisäksi lähellä sydäntä on jalkapallo, jääkiekko, viihde ja kulttuuri. Takataskusta löytyy sen lisäksi myös maailmanmestaruus nimittäin minifudiksen MM-kisoista vuodelta 2005 AC Sensaation riveissä. Meillä Espoon toimistolla tehtävänä on, että löydetään hyviä tyyppejä, hyviä paikkoja ja saada nämä kaksi kohtaamaan.

jukka.maki(at)jwdpalvelut.fi

Henri Niittula
Espoo

Moro, mää olen Henkka. Sportti kuuluu isosti elämään eritoten jääkiekko ja jalkapallo sekä tietysti perhe ja kaverit. Mun aikaisempi työhistoria koostuu rakennusalalta rakennusmiehen roolista sekä kattomyynnin parista, tälle alalle löysin tuttujen kautta ja nyt on muutamien vuosien kokemus tästä hommasta. Se että pääsee auttamaan työnhakijaa tai henkilöä joka työvoimaa tarvitsee on se juttu, saa olla ihmisten parissa. Joten olit sitten työnhakija tai asiakas, soita minulle tai Jukalle niin katsotaan miten voimme auttaa. Kaffet tietenkin myös tarjotaan jos paikan päälle tulee.

henri.niittula(at)jwdpalvelut.fi

Turku

Joni Rautajoki
Turku

Morjenttes, mää olen Rautajoe Joni.
Aikaisemmassa elämässä Varsinais-Suomen kovimpana kattopantterinakin tunnettu, tätä nykyä henkilöstöpalvelualalle eksynyt työllistäjä. Olit sitten työhön tarttuvat otteet omaava työnhakija TAI uusia tuulahduksia haistelemaan halukas valmis tekijä TAI rekrytointiapua kaipaava päättäjä, mää olen hän, kenel sun kannattaa soittaa. Rakennus-, teollisuus- ja logistiikka-aloilla painin pääosin, mutta ala, kuin ala palvelen aina parhaani mukaan loppuun saakka. Turhaa sää et mul soit!

joni.rautajoki(at)jwdpalvelut.fi

Jussi Lammi
Turku

Moro. Olen Jussi ja rakennusalalta tietotaitoa omaava työllistäjä. Kokemusta löytyy rakennuksilta rakennusmiehen ja kirvesmiehen töistä sekä rakennustarkastajan tehtävistä. Rakentamisesta siis tietoa pöydän molemmilta puolilta. Oikea ihminen oikeaan työhön on aina ollut mun motto ja tulee jatkossakin olemaan.

jussi.lammi(at)jwdpalvelut.fi

Oulu

Ismo Meriläinen
Oulu

Hei olen Ismo. Sydämestäni olen pitkänlinjan myynnin- ja markkinoinnin sekä Headhunttauksen ammattilainen. Intohimoinen lätkän seuraaja: hallilla nähdään! Usein käytetty lauseeni: ” Eiköhän mennä päätyyn asti ”

ismo.merilainen(at)jwdpalvelut.fi

Jyväskylä