Hugo

Halipatsuippa vaan kaikille. Mä oon Hugo ja mun tehtävänä on toimia työnjohtajana, niin kuin valkoisesta kypärästäni voikin päätellä. Minua saa tulla rapsutelemaan toimistolle ja luitakin saa tuoda. Nää meidän muut työntekijät sen sijaan ei paljon rapsutuksista tai luista niin välitä, mutta ne osaa keittää kyllä kahvit. Sen verran kiirettä mulla pitää, että puhelimeen en kerkee vastata, mutta soita ihmeessä jollekin näistä alapuolella näkyvistä ihmisistä, niin etitään yhdessä sulle just sun näköinen duuni.

Pääkaupunkiseutu

Karo Lehto
Helsinki

Moi, mun nimi on Karo. Juu, tiedän, kiitos mutsi siitä. Mun taustasta lyhyesti: Oon perheellinen mies ja kotona on maailman paras nainen ja ihanimmat lapset, 6 v. tytär ja 9 v. poika. Ne tekee musta onnellisen miehen ja tasapainottaa elämää.

Toinen asia mikä itselle on tärkeätä, on mielekäs työ. Ja sitä tää työ mulle päivittäin tarjoaa. Pakko sanoa että meillä on mahtavat asiakkaat, hienot työntekijät sekä Suomen parhaat kollegat tekemässä hommia. Nyt ja jatkossa, ollaan valmiita laittamaan itsemme täysillä likoon, jotta saadaan jatkaa menestyksekkäästi alalla. Paljon ollaan tässä vaiheessa hommia paiskottu, mutta vielä enemmän hommia on edessäpäin. Halutaan lisää WAU!-fiiliksiä.

Meidän toimistolle saa tulla kahville vaihtamaan kuulumisia ja funtsimaan josko löydettäis just sulle se unelmien duuni. Sillä sitä se ainakin meillä toimistolla on!

karo.lehto(at)jwdpalvelut.fi

Tomi Kulppi
Helsinki

Olen Tomi. Toimin täällä JWD:llä yhteyspäällikkönä ja kokemusta näistä hommista on kertynyt jo useamman vuoden ajalta ja ihmisten parissa on käytännössä tullut vietettyä koko työura muutenkin. Ja tässä hommassa ihmiset on kyllä keskiössä, oli nyt sitten kyse työnhakijasta, työntekijästä tai työntekijää tarvitsevasta henkilöstä. Omasta ja äidin sekä vaimon mielestä mun kanssa on kiva ja helppo asioida. Soita ja koita!

tomi.kulppi(at)jwdpalvelut.fi

Jukka Mäki
Espoo

Terve! Mä oon Jukka. Henkilöstöpalvelualan kokemusta löytyy takaa jo muutama vuosi ja sen lisäksi on tullut tehtyä hommia mm. rakentamisen ja urheilupaikkarakentamisen parissa. Työn lisäksi lähellä sydäntä on jalkapallo, jääkiekko, viihde ja kulttuuri. Takataskusta löytyy sen lisäksi myös maailmanmestaruus nimittäin minifudiksen MM-kisoista vuodelta 2005 AC Sensaation riveissä. Meillä Espoon toimistolla tehtävänä on, että löydetään hyviä tyyppejä, hyviä paikkoja ja saada nämä kaksi kohtaamaan.

jukka.maki(at)jwdpalvelut.fi

Henri Niittula
Espoo

Moro, mää olen Henkka. Sportti kuuluu isosti elämään eritoten jääkiekko ja jalkapallo sekä tietysti perhe ja kaverit. Mun aikaisempi työhistoria koostuu rakennusalalta rakennusmiehen roolista sekä kattomyynnin parista, tälle alalle löysin tuttujen kautta ja nyt on muutamien vuosien kokemus tästä hommasta. Se että pääsee auttamaan työnhakijaa tai henkilöä joka työvoimaa tarvitsee on se juttu, saa olla ihmisten parissa. Joten olit sitten työnhakija tai asiakas, soita minulle tai Jukalle niin katsotaan miten voimme auttaa. Kaffet tietenkin myös tarjotaan jos paikan päälle tulee.

henri.niittula(at)jwdpalvelut.fi

Meiju Paappanen
Espoo

Mä oon Meiju ja laskeskelen JWD:n työntekijöiden palkkoja ja hoidan laskutusta. Taloushallinnon töitä oon tehnyt 2015 alkaen. Ennen sitä oon ollut henkilökohtainen avustaja ja ravintola-alallakin on tullut pyörittyä aikoinaan. Meidän toimistoilta löytyy parhaat työkaverit, ja kotoa multa löytyy paras perhe; mies, tytär ja pupu. Vapaa-ajalla tulee kesäisin sähköpotkulautailua paljon, syksyisin mielelläni sienestän ja talvella onkin sitten parempi käpertyä huovan alle tv:n kaukosäätimen tai pleikkariohjaimen kanssa. Kasvatetaan chilejä ympäri vuoden, ja espanjaa myös yritän opetella vapaa-ajalla.

meiju.paappanen(at)jwdpalvelut.fi

Villematti Saaranen

villematti.saaranen(at)jwdpalvelut.fi

Sami Joulamo

sami.joulamo(at)jwdpalvelut.fi

Kristiina Panknin

 

Oulu

Ismo Meriläinen
Oulu

Hei olen Ismo. Sydämestäni olen pitkänlinjan myynnin- ja markkinoinnin sekä Headhunttauksen ammattilainen. Intohimoinen lätkän seuraaja: hallilla nähdään! Usein käytetty lauseeni: ” Eiköhän mennä päätyyn asti ”

ismo.merilainen(at)jwdpalvelut.fi

Risto Jaakola
Oulu

Moi, olen Risto. Henkilöstöpalvelualalla vuodesta 2014. Työ on edelleen mahtavaa ja onnistumiset työssä tuovat jaksamista joskus pitkiinkin työpäiviin. Reilu ja rehti meininki jatkuu edelleen. Tervetuloa konttorille.

risto.jaakola(at)jwdpalvelut.fi

Jonna Rasila
Oulu

Moikka. Minä oon Jonna ja toimin täällä Oulun konttorilla henkilöstökonsulttina. Alasta ei ole vielä kertynyt mahdottomasti kokemusta, mutta asiakaspalveluhommia ikäni tehneenä koen tulevani ihmisten kanssa hyvin juttuun. Taloushallinnon tausta antaa myös mukavasti lisämaustetta näiden hommien hoitamiseen. Silloin kun en ole toimistolla pitämässä pojille jöötä tai kotona kaitsemassa miestä ja muksuja, niin minut löytää hyvin todennäköisesti metsästä tai koirapuistosta. Saattaa siellä olla mukana se koirakin ..tai kaks.

jonna.rasila(at)jwdpalvelut.fi

Johanna Pakonen
Oulu

Terve! Olen Johanna, onnellinen oululainen. Tärkein työni on olla äiti ihanalle tyttärelleni. Ollaan aika virkeitä tapauksia ja monipuoliset urheiluharrastukset vie meitä kaikki arki-illat ja viikonloput, oli se sitten lentopalloa tai balettia, kepparihommia, ratsastusta tai hokia.
 
Olen hankkinut työkokemusta monelta alalta jo opiskeluajoista lähtien ja sen tähden henkilöstöpalvelualan monipuolisuus viehättää, koska pystyn asettumaan sekä työntekijän että työnantajan saappaisiin.
 
Kuitenkin kulttuuri-, ravintola- ja tapahtuma-alan työt ovat lähimpänä sydäntä n. 30 vuoden kokemuksella. Täällä Oulussa rakennan uusia yhteistyökuvioita juurikin tälle alalle. Niin että jos olet vailla timanttisia tekijöitä tai olet itse sellainen, ota yhteyttä ja katsotaan, miten voin auttaa!

johanna.pakonen(at)jwdpalvelut.fi

Jyväskylä

Toni Maunula
Jyväskylä

Morjens, mä olen Toni. Motocross ja laskettelu on lähellä sydäntä, mutta niin on myös ihmisten kanssa keskusteleminen ja auttaminenkin! Ennen tätä virkaa olen pääsääntöisesti tehnyt rakennusalan hommia. Tule käymään Jyväskylän toimistolla kaffella ja katsotaan sulle just sinun näköinen työpaikka!

toni.maunula(at)jwdpalvelut.fi

Tiia Bündgens
Jyväskylä

Olen Tiia ja toimin Jyväskylän toimistolla henkilöstökonsulttina. Minulla on kokemusta HR-tehtävistä jo monelta vuodelta ja koenkin olevani omalla alalla. Ihmisten auttaminen ja asioista huolehtiminen ovat lähellä sydäntäni ja pidän erittäin tärkeänä sitä, että saan toteuttaa niitä työssäni. Perheeseeni kuuluvat aviomies ja 2 ihanaa lasta, joiden kanssa touhuamme ja ulkoilemme paljon.
Olemme täällä toimistolla työntekijöitä, -hakijoita ja työnantajia varten, joten ole rohkeasti yhteydessä meihin, jotta voimme auttaa sinua eteenpäin. Ollaan yhteydessä!

tiia.bundgens(at)jwdpalvelut.fi

TAMPERE

Jonna Mäkelä

Jonna Mäkelä
Tampere