Hugo

Halipatsuippa vaan kaikille. Mä oon Hugo ja mun tehtävänä on toimia työnjohtajana, niin kuin valkoisesta kypärästäni voikin päätellä. Minua saa tulla rapsutelemaan toimistolle ja luitakin saa tuoda. Nää meidän muut työntekijät sen sijaan ei paljon rapsutuksista tai luista niin välitä, mutta ne osaa keittää kyllä kahvit. Sen verran kiirettä mulla pitää, että puhelimeen en kerkee vastata, mutta soita ihmeessä jollekin näistä alapuolella näkyvistä ihmisistä, niin etitään yhdessä sulle just sun näköinen duuni.

Helsinki

Karo Lehto
Helsinki

Moi, mun nimi on Karo. Juu, tiedän, kiitos mutsi siitä. Mun taustasta lyhyesti: Oon perheellinen mies ja kotona on maailman paras nainen ja ihanimmat lapset, 6 v. tytär ja 9 v. poika. Ne tekee musta onnellisen miehen ja tasapainottaa elämää.

Toinen asia mikä itselle on tärkeätä, on mielekäs työ. Ja sitä tää työ mulle päivittäin tarjoaa. Pakko sanoa että meillä on mahtavat asiakkaat, hienot työntekijät sekä Suomen parhaat kollegat tekemässä hommia. Nyt ja jatkossa, ollaan valmiita laittamaan itsemme täysillä likoon, jotta saadaan jatkaa menestyksekkäästi alalla. Paljon ollaan tässä vaiheessa hommia paiskottu, mutta vielä enemmän hommia on edessäpäin. Halutaan lisää WAU!-fiiliksiä.

Meidän toimistolle saa tulla kahville vaihtamaan kuulumisia ja funtsimaan josko löydettäis just sulle se unelmien duuni. Sillä sitä se ainakin meillä toimistolla on!

karo.lehto(at)jwdpalvelut.fi

Ville Hiltunen
Helsinki

Morjens! Mä oon Ville! Ensimmäinen asia joka mussa varmasti pistää silmään on mun hulmuava tukka, joka nuorehkosta iästä huolimatta loistaa poissaolollaan ja on siirtynyt leuan alle. Joku on joskus sanonut, että ei parta pahoille kasva ja mun kohdalla sanonta pitää kyllä täysin paikkansa. Kuten Karo sen jo mainitsi niin tällä alalla parhaat fiilikset saa kun näkee läheltä sen, miten tekemällä asioita hyvin ja oikein luodaan niin paljon hyvää monelle eri taholle.

Mun vapaa-aika kuluu välillä paremman puoliskon kanssa ulkoillen, välillä salilla (tai siis ainakin kerran vuodessa) ja kaveriporukalla vuodenajasta riippuen erilaisten pallopelien harrastamisessa. Ja kyllä mä valehtelisin jos mä väittäisin ettei pleikkari koskaan käynnistyisi kotisoffalla iltaisin. Uskaltaisin väittää, että aika perinteinen arki siis.

ville.hiltunen(at)jwdpalvelut.fi

Tomi Kulppi
Helsinki

Olen Tomi. Toimin täällä JWD:llä yhteyspäällikkönä ja kokemusta näistä hommista on kertynyt jo useamman vuoden ajalta ja ihmisten parissa on käytännössä tullut vietettyä koko työura muutenkin. Ja tässä hommassa ihmiset on kyllä keskiössä, oli nyt sitten kyse työnhakijasta, työntekijästä tai työntekijää tarvitsevasta henkilöstä. Omasta ja äidin sekä vaimon mielestä mun kanssa on kiva ja helppo asioida. Soita ja koita!

tomi.kulppi(at)jwdpalvelut.fi

Espoo

Jukka Mäki
Espoo

Terve! Mä oon Jukka. Henkilöstöpalvelualan kokemusta löytyy takaa jo muutama vuosi ja sen lisäksi on tullut tehtyä hommia mm. rakentamisen ja urheilupaikkarakentamisen parissa. Työn lisäksi lähellä sydäntä on jalkapallo, jääkiekko, viihde ja kulttuuri. Takataskusta löytyy sen lisäksi myös maailmanmestaruus nimittäin minifudiksen MM-kisoista vuodelta 2005 AC Sensaation riveissä. Meillä Espoon toimistolla tehtävänä on, että löydetään hyviä tyyppejä, hyviä paikkoja ja saada nämä kaksi kohtaamaan.

jukka.maki(at)jwdpalvelut.fi

Henri Niittula
Espoo

Moro, mää olen Henkka. Sportti kuuluu isosti elämään eritoten jääkiekko ja jalkapallo sekä tietysti perhe ja kaverit. Mun aikaisempi työhistoria koostuu rakennusalalta rakennusmiehen roolista sekä kattomyynnin parista, tälle alalle löysin tuttujen kautta ja nyt on muutamien vuosien kokemus tästä hommasta. Se että pääsee auttamaan työnhakijaa tai henkilöä joka työvoimaa tarvitsee on se juttu, saa olla ihmisten parissa. Joten olit sitten työnhakija tai asiakas, soita minulle tai Jukalle niin katsotaan miten voimme auttaa. Kaffet tietenkin myös tarjotaan jos paikan päälle tulee.

henri.niittula(at)jwdpalvelut.fi

Meiju Paappanen
Espoo

Mä oon Meiju ja laskeskelen JWD:n työntekijöiden palkkoja ja hoidan laskutusta. Taloushallinnon töitä oon tehnyt 2015 alkaen. Ennen sitä oon ollut henkilökohtainen avustaja ja ravintola-alallakin on tullut pyörittyä aikoinaan. Meidän toimistoilta löytyy parhaat työkaverit, ja kotoa multa löytyy paras perhe; mies, tytär ja pupu. Vapaa-ajalla tulee kesäisin sähköpotkulautailua paljon, syksyisin mielelläni sienestän ja talvella onkin sitten parempi käpertyä huovan alle tv:n kaukosäätimen tai pleikkariohjaimen kanssa. Kasvatetaan chilejä ympäri vuoden, ja espanjaa myös yritän opetella vapaa-ajalla.

meiju.paappanen(at)jwdpalvelut.fi

Oulu

Ismo Meriläinen
Oulu

Hei olen Ismo. Sydämestäni olen pitkänlinjan myynnin- ja markkinoinnin sekä Headhunttauksen ammattilainen. Intohimoinen lätkän seuraaja: hallilla nähdään! Usein käytetty lauseeni: ” Eiköhän mennä päätyyn asti ”

ismo.merilainen(at)jwdpalvelut.fi

Risto Jaakola
Oulu

Moi, olen Risto. Henkilöstöpalvelualalla vuodesta 2014. Työ on edelleen mahtavaa ja onnistumiset työssä tuovat jaksamista joskus pitkiinkin työpäiviin. Reilu ja rehti meininki jatkuu edelleen. Tervetuloa konttorille.

risto.jaakola(at)jwdpalvelut.fi

Jonna Rasila
Oulu

Moikka. Minä oon Jonna ja toimin täällä Oulun konttorilla henkilöstökonsulttina. Alasta ei ole vielä kertynyt mahdottomasti kokemusta, mutta asiakaspalveluhommia ikäni tehneenä koen tulevani ihmisten kanssa hyvin juttuun. Taloushallinnon tausta antaa myös mukavasti lisämaustetta näiden hommien hoitamiseen. Silloin kun en ole toimistolla pitämässä pojille jöötä tai kotona kaitsemassa miestä ja muksuja, niin minut löytää hyvin todennäköisesti metsästä tai koirapuistosta. Saattaa siellä olla mukana se koirakin ..tai kaks.

jonna.rasila(at)jwdpalvelut.fi

Jyväskylä

Toni Maunula
Jyväskylä

Morjens, mä olen Toni. Motocross ja laskettelu on lähellä sydäntä, mutta niin on myös ihmisten kanssa keskusteleminen ja auttaminenkin! Ennen tätä virkaa olen pääsääntöisesti tehnyt rakennusalan hommia. Tule käymään Jyväskylän toimistolla kaffella ja katsotaan sulle just sinun näköinen työpaikka!

toni.maunula(at)jwdpalvelut.fi

Tiia Bündgens
Jyväskylä

Olen Tiia ja toimin Jyväskylän toimistolla henkilöstökonsulttina. Minulla on kokemusta HR-tehtävistä jo monelta vuodelta ja koenkin olevani omalla alalla. Ihmisten auttaminen ja asioista huolehtiminen ovat lähellä sydäntäni ja pidän erittäin tärkeänä sitä, että saan toteuttaa niitä työssäni. Perheeseeni kuuluvat aviomies ja 2 ihanaa lasta, joiden kanssa touhuamme ja ulkoilemme paljon.
Olemme täällä toimistolla työntekijöitä, -hakijoita ja työnantajia varten, joten ole rohkeasti yhteydessä meihin, jotta voimme auttaa sinua eteenpäin. Ollaan yhteydessä!

tiia.bundgens(at)jwdpalvelut.fi

TAMPERE

Pike Hirvelä
Tampere

Moro, Mä oon Pike. First things first: TAPPARA!!

 

Ensimmäinen asia jonka haluan sanoa, mä oon sormet saveen tyyppi, eli jos tarvitset työntekijää tai työtä, mulle voit matalalla kynnyksellä soittaa. Asiakkuuksien hoitaminen sekä työhönotosta vastaaminen on itselle tuttua jo parinkymmenen vuoden ajalta. Mainittakoon että tällä alalla todellakin parhaat tuntemukset saa, kun näkee läheltä sen, miten tekemällä oikeita asioita ahkerasti ja oikeudenmukaisesti, saadaan paras lopputulos eli tyytyväinen asiakas ja työntekijä. Meillä luodaan niin paljon hyvää monelle eri taholle.

 

Perhe on mun kaikkeni joten nämä arvot on minulle todella tärkeitä. Mun vapaa-aikani kuluu välillä salilla, Padelissa tai perheen ja ystävien kanssa erinäisissä hullutuksissa. Seuraan jääkiekkoa ja itsekin Ringetteä SM-tasolla pelanneena saattaa mut talvella nähdä vaikka (UJ) ulkojäillä. Arki on iso osa elämää joten tehdään siitä hyvä!

pike.hirvela(at)jwdpalvelut.fi