fbpx

Heinäkuu 2021 – Tony Ketonen

Heinäkuussa syötiin kilokaupalla jäätelöä ja makkaraa sekä juotiin jokunen kylmä ol… limppari! Ja tehtiin heinäkuussa paljon muutakin, mm. rakennettiin Sörnäisten vankilan lähelle uutta infraa sekä korjattiin vanhaa ja siinä hommassa meidän riveistä loisti herra nimeltä Tony Ketonen.

Ennen kun päästetään Tony vauhtiin niin kerrotaan kuitenkin vähän taustaa miten tähän päädyttiin. Tony on meille tuttu mies jo vuosien ajalta. Hän on startannut autonsa todella aikaisin joka maanantai aamu Porin suunnilta ja lähtenyt ajamaan kohti Uudenmaan alueen työmaita. Tony on tehnyt käytännössä jokaisessa työvaiheessa meillä hommia, niin isoissa kerrostalotyömaissa uutta Pasilaa rakentaessa, kuin myös yksityisten pihoja tehdessä Järvenpäähän ja kaikkea siltä väliltä.

Kaiken tuon ahkeran tekemisen lisäksi miehellä silti riittää vapaa-ajalla virtaa käydä pitämässä kunnostaan huolta. Tähän meillä oli hyvä ajatus ja lähdimme miestä palkitsemaan Keskon lahjakortilla, sillä se käy urheiluvälinekaupoissa ja siellä pääsee vaikka uusia lenkkareita päivittelemään. Mutta päästetään arjen sankari framille:

Tony, mikä fiilis valinnasta?

No, ihan hiton hyvä, ei voi muuta oikein sanoa. Ja oli tämä kyllä ylläri, vaikka tiedän paiskineeni tosissani hommia.

Kerro mikä sun mielestä tekee hyvän tekijän?

Se että teet hommia tasaisesti. Eli ei tule joukkoon niitä huonoja päiviä, ei vaikka kuinka olisi tavallaan hankalaa eikä meinaisi saada itsestään irti, niin silti pitää jaksaa pitää se taso yllä. Siitä se lähtee.

Miten päädyit JWD:lle?

No, me Karon kanssa tunnetaan toisemme jo Karon edellisen firman ajoilta. Karo kun mulle soitteli ja kyseli työtilannetta ja kyseli haluaisinko lähteä tuttuihin hommiin, niin ei mun siinä kohtaa oikeastaan edes tarvinnut miettiä. Tiesin että hommat tulee toimimaan ja valinta oli helppo tehdä.

Edellinen kuukauden työntekijä oli kiinnostunut kuulemaan mikä on extremeintä mitä olet tehnyt; Oletko hypännyt laskuvarjolla tai istunut ralliauton kyydissä?

Ei ole vielä tullut ralliauton kyydissä istuttua, siten että sitä ajaisi joku MM-sarjan kuljettaja ja testipätkällä mentäisiin. Enkä ole päässyt laskuvarjolla hyppäämään, enkä ole vielä testannut benji-hyppyäkään.

Minkälainen kysymys esitetään seuraavalle kuukauden työntekijälle?

Jos on joskus tullut harrastettua (sisä)soutua, niin mikä on oma ennätys? Jos esim. 2 km sisäsoudussa on mennyt alle 6 min 30 sek, niin tarjoan huurteiset juomat sille! Tai mikä on muuten vaan soutaessa oma ennätys, jos aikoja on mittailtu?

Kiitokset Tonylle omasta panoksestaan!