fbpx

Joulukuu 2021 – Aapo Panula

Meidän vuoden 2021 viimeiseksi, muttei millään mittarilla vähäpätöisimmäksi kuukauden työntekijäksi valittiin putkiasentaja Aapo Panula.

Aaposta voisi sanoa vaikka kuinka paljon ylistäviä sanoja, sillä niin paljon on mies saanut kehuja osaamisestaan ja ahkeruudestaan työmailla. Aapo tuli meille töihin oltuaan työurastaan ensimmäiset 10 vuotta töissä yhdellä ja samalla, isolla putkialan toimijalla. Siellä oli alkamassa lomautukset ja Aapo päätti alkaa miettimään siinä kohtaa työvaihtoehtoja. Mies kun ei halunnut pelkästään lenkkiä juosta tuossa välillä lomautuksen loppumista odotellessa päätyi Aapo soittamaan meidän toimistolle Karolle. Aika nopeasti siinä jutellessa kävi selville minkä tasoisesta putkiasentajasta on kyse ja pääsimme hyvin nopeasti asioissa yhteisymmärrykseen ja sovittelemaan työvaatteita päälle.

Vapaa-aika Aapolla kuluu oikein mieluusti puolison kanssa ja näin ollen me ajateltiin palkita Aapon tuohon liittyen lahjakortilla. Aapo puolisoineen pääsee kiitokseksi hyvin tehdystä työstä yhdessä elokuviin ja syömään.

Aapo, mikä fiilis valinnasta?

Hyvä fiilis, ei tätä osannut odottaa, vaikka tiesin kyllä että hommia on tultu painettua ihan tosissaan ja koko ajan työnantajan parasta ajatellen.

Mikä tekee hyvän työntekijän/ miten tullaan valituksi kuukauden työntekijäksi?

Kyllä se lähtee siitä että tekee kaikki annetut työt huolella ja ammattimaisesti. Ja omatoimisella asenteella pyrkii tekemään työmaalla kaikkensa jotta työt valmistuvat aikataulussa.

Miten ja miksi päädyit JWD:lle töihin?

Minulla oli alkamassa vanhassa firmassa lomautukset 10 vuoden työrupeaman jälkeen. Rupesin siinä sitten miettimään hyviä vaihtoehtoja minne lähteä hommiin. Ja itseasiassa soitin ensin yhteen toiseen henkilöstövuokrafirmaan, mutta sieltä ei oikein ammattimaisesti hoidettu noita asioita, vaan pyydettiin soittelemaan seuraavana päivänä uudelleen toiselle heidän henkilölle. Aika nopeasti halusin saada uuden työpaikan enkä jäänyt tuota puhelua odottelemaan vaan soitin sitten Karolle ja kyselin mitä töitä JWD:llä olisi tarjolla. Ja tässä sitä ollaan, lyötiin seuraavana aamuna työkamat niskaan ja soppariin nimi alle.

Marraskuussa meidän kuukauden työntekijä Meeri kiinnostui oletko koskaan hypännyt benjihyppyä?

No en ole hypännyt, ei ole löytynyt ”oikeaa paikkaa” siihen. Pokkaa kyllä löytyisi, mutta ei ole tullut vaan käytyä.

Haaste/kysymys seuraavalle tekijälle?

Pysytään vauhdikkaissa lajeissa ja kiinnostaa kuulla onko seuraava työntekijä päässyt hyppäämään laskuvarjolla? Itse en ole laskuvarjollakaan päässyt hyppäämään, mutta kiinnostaisi kyllä. Minkäänlaista korkeanpaikan kammoa ei ole joten sikäli kun aika on oikea…

Näihin kuviin näihin tunnelmiin on hyvä päättää vuosi 2021. Kiitos vielä kerran Aapo työpanoksesta! 💪