fbpx

Huhtikuu 2021 – Joakim Bärlund

Huhtikuussa meidän riveistä ansioituneimmin työnsä suoritti betonipumppuautoa työkseen kuljettava Joakim Bärlund.

Joakim oli vuodenvaihteen kieppeillä alanvaihtofiiliksillä katselemassa uusia tuulia. Haussa oli jotain uutta ja jotain vanhaa. Jäteautokuskin hommia viisi vuotta tehneenä tuli mitta täyteen ja uusia haasteita lähdettiin etsimään betonipuolelta. Nyt on kohta puolisen vuotta betonipumppuauton kuljettajan hommia takana ja paljon on uutta opittu. Se, mikä on opittu, on opittu positiivisella asenteella työntekoa kohtaan ja siitä on kiitoksia kerätty asiakkaamme suunnalta.

Vapaa-aikaa Joakim viettää kavereiden ja autojen parissa. Autoharrastukseen saa tunnetusti uppoamaan sievoisen summan rahaa niin päätettiin Joakim palkita Motonetin lahjakortilla. Käytiin kortti ojentamassa herralle kouraan ja vaihdettiin kuulumiset:

Joakim, mikä fiilis?

Tietysti hyvä fiilis saada tunnustusta!

Mikä sun mielestä tekee hyvän tekijän?

Olemalla luotettava eli tulee ajoissa ja hoitaa annetut hommat. Tässä hommassa päivät välillä venyy ja töitä ei oikein voi kesken jättää niin pitää pystyä joustamaan. Hyvä tsemppi työtä kohtaan.

Miten päädyit JWD:lle?

Jo jonkin aikaa oli tosiaan ollut sellainen fiilis, että haluan pois jätehommista. Kuskin hommia tekevän kaverin kanssa juteltiin ja mietittiin, että betonipuolella voisi olla uudet haasteet. Netistä sitten bongasin ilmoituksen joulukuussa ja tammikuun alussa aloitin työt ja tässä sitä nyt ollaan.

Edellinen kuukauden työntekijä Timo oli kiinnostunut kuulemaan, että miten vapaa-aika kuluu?

Kavereiden ja autojen parissa kuluu aika. Autoharrastukseen palaa rahaa 😅 Onneksi on toistaiseksi ollut hyvä tuuri ja vehkeet pysyneet ehjänä.

Minkälainen kysymys esitetään seuraavalle kuukauden työntekijälle?

Mitä kesäsuunnitelmia on? Omat kesäsuunnitelmat nyt ovat hyvin pitkälti vapaa-ajallakin jo tehtyjä juttuja eli kavereiden ja autojen parissa varmasti kuluu enemmän aikaa. Eiköhän kesään joku mökkireissukin mahdu!

Suurkiitos Joakimille JWD:n puolelta!