fbpx

Kesäkuu 2021 – Matteus Arro

Kesäkuussa osilla alkaa kesälomat ja osa painaa hulluna hommia. Tästä jälkimmäisestä meillä on esittää konkreettinen esimerkki; Monipuolisia sähköasentajan töitä meidän kautta tehnyt Matteus Arro.

Mies aloitti meidän kautta työskentelyn alkuvuonna ja on siitä lähtien tehnyt monipuolisesti erilaisia sähköasentajan töitä. Tutuiksi ovat tulleet niin pienkohteet kuin isommatkin työmaat. Tällä hetkellä mies hoitaa työmaasähköistyksiä ja on nykyisestä paikassaan kerännyt kiitosta alusta lähtien. Kesäkuussa työkiireet vain kasvoivat ja mies ei kiireestä ja pienestä paineesta huolimatta hätkähtänyt vaan tarttui klassisesti härkää sarvista.

Vapaa-aika kuluu monipuolisesti puuhastellen ja yksi asia mistä mies on kovasti tykännyt, on ”suppailu” eli sup-laitailu. Tämän ympärille lähdettiin suunnittelemaan lahjakorttia ja sellainen löytyi Laguunilta. Käytiin miestä moikkaamassa työmaalla ja kädestä pitäen onnittelemassa ja vaihdettiin siinä samalla tuttuun tyyliin kuulumiset.

Matteus, mikä fiilis valinnasta?

Hyvä, todella hyvä.

Mikä sun mielestä tekee hyvän tekijän?

Ahkeruus. Ja luotettavuus. Siinä ne kaksi tärkeintä.

Miten päädyit JWD:lle?

Huomasin sähköasentajan työpaikan netissä, otin teihin yhteyttä ja nopeasti siinä sitten jo soviteltiinkin työvaatteita päälle toimistolla ja olin matkalla työmaalle.

Edellinen kuukauden työntekijä Urve oli kiinnostunut kuulemaan seuraatko urheilua tv:stä?

Kyllä seuraan, rallia ja futista lähinnä. Ei niinkään seurajoukkuejalkapallo, mutta Suomen ja Viron matseja tulee kyllä katsottua.

Minkälainen kysymys esitetään seuraavalle kuukauden työntekijälle?

Oletko hypännyt laskuvarjolla tai kenties istunut ralliauton kyydissä tai mikä on extremeintä mitä olet tehnyt? Itse on tullut kerran laskuvarjohypättyä ja ralliauton kyytiin olisi nasta päästä.

Kiitokset vielä kertaalleen Matteus!