fbpx

Syyskuu 2021 – Seppo Manninen

Syyskuussa päätettiin jakaa palkinto herralle, jonka suhteen on usein kuullut todettavan, että arvon huomaa vasta, kun herra on lomalla tai muutoin poissa töistä. Meillä jo kohta pari vuotta eräänlaisena työmaan yleismiehenä toiminut Seppo Manninen nimittäin pitää huolen siitä, että tavarat ovat paikoillaan ja vältytään turhalta etsimiseltä.

Seppo on pitkän linjan ammattilainen rakentamisen saralla. Kokemusta on vyöllä jo reilut kolmekymmentä vuotta ja lunastanut paikkansa ennen kaikkea työmaan juoksevien asioiden järjestelyn saralla. Seppo pitää huolen työmaan siisteydestä, työturvallisuudesta, logistiikasta ja oikeastaan kaikesta siitä, mille ei välttämättä kukaan osaa näyttää arvostusta, ennen kun on käyttänyt puoli päivää akkuporakoneen metsästämiseen rakenteilla olevan kahdeksankerroksisen kerrostalon sisältä. Rooli saattaa olla myös usein hyvin epäkiitollinen, sillä järjestelmällisyys vaatii toimiakseen kaikilta pieniä ylimääräisiä liikkeitä, jotka sitten isossa kuvassa säästävät kaikki isommilta ylimääräisiltä liikkeiltä.

Tällä hetkellä Sepon työmaa sijaitsee Helsingin Herttoniemessä ja paikallisessa lounasravintolassa tulee käytyä lähes päivittäin. Päätettiin hankkia Sepolle palkinnoksi hyvin tehdystä työstä nipullinen ”ilmaisia lounaita”. 😉

Seppo, mikä fiilis valinnasta?

Ihan jees. Pääseepähän syömään ikään kuin virman piikkiin.

Kerro mikä sun mielestä tekee hyvän tekijän?

Luotettava ja oma-aloitteinen. Varsinkin omassa hommassa kun vastaa viiden työmaan asioista, porttien avaamisista ja sulkemisista tavaroiden säilytykseen ja logistiikan organisointiin niin pitää olla luottamuksen arvoinen.

Miten päädyit JWD:lle?

Jukka soitteli ja aiemmin oltiin tehty yhteistyötä niin oli helppo lähteä mukaan!

Edellinen kuukauden työntekijä Toivo oli kiinnostunut kuulemaan, että onko tullut salibandyä pelattua?

Kyllähän sitä nuorempana on salibandyä koulussa tietysti pelattu, muttei ikinä harrastettua. Kaikenlaisia lajeja on kyllä tullut kokeiltua. Maastojuoksussa tuli jokunen mestaruuskin ammattikouluvuosilta. 

Minkälainen kysymys esitetään seuraavalle kuukauden työntekijälle?

Oletko oluen ystävä, jos olet niin minkä merkkinen maistuu parhaalta? Itse keravalaisena suosin tietenkin keravalaista punaista Koffia. Ei nyt älyttömästi tule läträttyä, mutta kyllä viikonlopun saunakaljat tulee juotua.

Kiitos Seppo vielä JWD:n porukan puolesta!