fbpx

Toukokuu 2021 – Urve Rosenberg

Toukokuun kuukauden työntekijän harteilla on siisteyden ylläpito työmaalla ja tätä erittäin tärkeää työtä on meidän kautta ansioituneesti jo yli vuoden verran suorittanut henkilö nimeltä Urve Rosenberg.

Urve on siivoustöitä rakennusalalla tehnyt jo pitkän tovin ennen tätäkin ja se näkyy työnjäljestä. 8,5 vuotta asunut Suomessa ja käytännössä tämän ajan ollut ylläpitämässä siistejä ja turvallisia työoloja työmailla ympäri pääkaupunkiseudun. Paljon on täytynyt tällä aikajänteellä tehdä asioita oikein, kun ollaan päädytty tilanteeseen, jossa meiltä kysellään Urvea nimeltä uusille työmaille. 👌

Meillä ollessaan Urve on omien töidensä lisäksi auttanut meitä myös muilla tavoin. Rakennettiin edellisenä kesänä perehdytysopasta uusiksi ja mietittiin, että haluttaisiin tarjota parempaa palvelua kaikille ja kääntää dokumentti useammalle eri kielelle niin ei jää tärkeät asiat epätietoisuuteen ja näin ollen Urve on kääntänyt meidän eestinkielisen opuksen.

Vapaa-aikaa Urve viettää mieluiten perheen ja sukulaisten kanssa. Virossa käy niin usein, kun vain pystyy.

Urve, mikä fiilis?

Yllättynyt ja tietenkin todella hyvä fiilis! Kiva että huomioidaan!

Mikä sinun mielestäsi tekee hyvän työntekijän?

Hyvä työntekijä tekee työnsä mukisematta. Myös oma-aloitteisuus on tärkeää.

Miten päädyit JWD:lle töihin?

Pääty JWD töihin kun keikka loppui toiselta yritykseltä ja Jukka kyseli töihin.

Meidän edellinen kuukauden työntekijä Joakim halusi tietää, millaisia kesäsuunnitelmia on?

Kesäsuunnitelmia ei ole muita kuin käydä Virossa sukulaisten luona. Vain viikko lomaa joten kesä menee pääsääntöisesti töissä.

Seuraavalle kuukauden työntekijälle kysymys?

Katsotko urheilua telkkarista? Itse katson ralleja!

Kiitokset Urvelle hyvin tehdystä työstä!