fbpx

Marraskuu 2021 – Meeri Isoherranen

Meidän marraskuun kuukauden työntekijäksi valikoitui vuonna 2021 timpuri nimeltä Meeri Isoherranen, joka on kerännyt kiitosta tunnollisuudestaan.

Meeri lähti rakennusalalle heti valmistuttuaan koulusta 2015 ja on siitä lähtien ajatellut, että ala on just sitä ominta omaa. Myös matkailu on aina ollut lähellä sydäntä ja lyhyen ajan kävikin matkailualaa opiskelemassa välissä, mutta veri veti takaisin raksalle matkailualan parista.

Meeri tykkää vapaa-ajallaan käydä kuntosalilla, sekä puoli vuotta sitten liittyi Havis Amandan nuorkauppakamariin. Meeri on mukana tällä hetkellä Mimmit Johtaa-projektissa. Havis Amandan nuorkauppakamari on Suomessa ainoa, johon kuuluu pelkästään naisia. Hyvä mimmit!

Mikä fiilis kuukauden työntekijä -tittelistä?

’’Tosi hyvä fiilis! Tuntuu että ansaitsinko minä juuri sen.’’

Kerrottin Meerille, että heti kun tultiin sisään ja siinä samassa työnjohtaja Juha totesi ”nyt meni palkinto niin oikeaan osoitteeseen! 😊”

”Tästähän tulee suorituspaineita kun noin kovin kehutaan.” 😅

Mikä sun mielestä tekee hyvän työntekijän?

Tunnollisuus omaa työtään kohtaan, eikä hutiloi. Tekee hommat sellaisella mentaliteetilla että tee niin kuin tekisit itsellesi.

Miten päädyit JWD:lle?

Koronan lieveilmiöistä johtuen jouduin lomautetuksi. Olin yhteydessä JWD:n Espoon toimistoon, jossa oli vanhoja tuttuja, ja he järjestivät mulle tämän mahdollisuuden. Työkalutkin JWD järjesti minulle, kun niitä ei vielä ollut omasta takaa.

Edellinen kuukauden työntekijä Jyri oli viinyylilevyjen suurkuluttaja ja omisti n. 2500 vinyylilevyä. Onko sulla vinyylilevyjä kaapissa?

🤣 No ei kyllä löydy yhtäkään vinyylilevyä.

Haaste/kysymys seuraavalle tekijälle?

En ole itse koskaan hypännyt benjihyppyä, mutta onko seuraava henkilö kokenut moista?

Kiitokset meiltä vielä Meerille!