fbpx

Elokuu 2020 – Tuomas Metsänvuori

”Jos näitä kavereita voisit monistaa kolme niin otetaan kaikki tänne töihin” on asiakkaan suusta kuultuna sellainen kehu, että on vaikea olla olla ojentamatta palkintoa herralle nimeltä Tuomas Metsänvuori.

Alun perin Hämeenlinnasta lähtöisin oleva, viimeisen muutaman vuoden Joensuussa viettänyt ja tämän vuoden alkupuolella pääkaupunkiseudulle töiden perässä muuttaneen Tuomaksen työhistoriaan mahtuu sähköalan koulun jälkeen sähkö- ja hissiasenuksia, kojeistusta ja kokoonpanoa. Meidän kautta Tuomas lähti tekemään konekorjaustöitä ja siirtymä on nykyaikana tavallaan hyvinkin looginen, sillä rakennustyökoneet ovat kokoajan enemmän ja enemmän sähkökäyttöisiä. Monipuolinen työhistoria ja sen tuoma näkemys ja kokemus on ollutkin Tuomakselle ilmeisen hyödyllinen uuteen hommaan lähtiessä, sillä harvemmin sitä nyt suomalaisen miehen suusta yllämainitunlaisia kehuja satelee.

Vapaa-aika kuluu tehokkaasti paremman puoliskon ja kavereiden kanssa ja kuulemma PK-seudun aktiviteettitarjonta on ollut sen verran runsasta, että ei tarvitse tekemistä keksiä. Lisäksi intohimona Tuomaksella toimii kaikenlainen urheilu ja tällä hetkellä sporttikärpänen on puraissut frisbeegolfin ja salitreenaamisen saralla.

Jottei urheilusuoritukset kärsi liikarasituksesta niin päätettiin Tuomas palkita tällä kertaa hierontalahjakortin muodossa ja se kuulemma tulikin tarpeeseen, sillä pieniä jumeja on kropassa havaittavissa. Päästetään seuraavaksi Tuomas mikrofonin ääreen.

Tuomas, mikä fiilis?

On todella hyvä fiilis että näin muistetaan ja palkitaan omista suoritteista. Otettu olo. Ja olen tykännyt olla JWD:n kautta töissä kun kaikki työt ovat sujuneet niin hyvin.

Mikä tekee hyvän työntekijän / miten tullaan valituksi kuukauden työntekijäksi?

Mun mielestä kuukauden työntekijäksi pääsee sillain että hommat hoitaa kunnialla maaliin niin, ettei jää mitään moitteita sen jälkeen. Aktiivisesti hakeutuu kohti uusia haasteita ja kysyy, jos ei tiedä mitä on tekemässä. Eli tietynlaista tunnollisuutta, oma-aloitteisuutta ja halua kehittää itseään kun löytyy niin ollaan varmasti vahvoilla.

Miten ja miksi päädyit JWD:lle?

Netistä löysin ilmoituksen, kun oli joka tapauksessa tulossa muutto pääkaupunkiseudulle ja suorittettiinkin sitten suht nopeasti ensin puhelinhaastattelu. Nopean toiminnan ja reagoinnin takia muutto sujui paremmin koska oli jo ns. ”puolivarma” työpaikka pääkaupunkiseudulla. Kävin JWD:n asiakkaalla juttusilla ja homma oli sitä myöden selvä. Hyvin hoitui homma ja helpotti muuttostressiä ja ahdinkoa, kun työkuviot onnistui näinkin hyvin.

Meidän heinäkuun kuukauden työntekijää Pekkaa kiinnosti, että voiko kukaan rakastaa omaa lapsenlastaan enemmän kuin minä? Voiko mikään olla rakkaampi kuin oma lapsenlapsi? Mitä rakastat eniten?

Vielä en ainakaan voi rakastaa enempää kuin Pekka, koska omia ei vielä ole. 😅 Jossain kohtaa on kyllä tarkoitus perustaa perhe ja sitä kautta sitten lapsenlapsia. Yleisesti ottaen tällä hetkellä parasta elämässä on yhdessäolo tyttöystävän, perheen ja kavereiden kanssa, sekä myös tietysti omaa aikaa arvostan tottakai.

Kysymys tai haaste seuraavalle?

Kuuluko ananas pitsaan? Jos ei kuulu niin miksi?

Tähän kaikkien aikojen klassikkokysymykseen onkin hyvä päättää juttutuokio. Kiitos ja kumarrus Tuomas!