fbpx

Heinäkuu 2019 – Arto Kolehmainen

Heinäkuu – lomakuu. Suomi menee kiinni, lomalle lompsis ja mitä näitä nyt olikaan?

Meidän heinäkuun kuukauden työntekijälle, putkiasentaja Arto Kolehmaiselle, tarjoutui heinäkuussa niin sanotusti tuhannen taalan paikka jäädä lomailemaan, sillä Arton linjasaneeraustyömaalla pääurakoitsija ilmoitti, että heinäkuun kaksi viimeistä viikkoa työmaa on kiinni ja niin sanottu pakkoloma olisi edessä. Artsi soitti tästä meille ja ilmoitti, että mielellään kyllä tekisi töitä, jos niitä vaan on tarjolla. Arto tietämättään soitti klassisesti ”oikeaan aikaan oikeaan paikkaan”, sillä juuri viisi minuuttia ennen Arton puhelua, eräs asiakkaamme tuskaili että ”mistä helvetistä löydät kokeneen putkiasentajan kahden viikon hommaan keskellä kesää?”.

Palaset loksahtivat paikoilleen tällä kertaa niin kuin elokuvissa ja Arto lähti tuuraamaan toisaalla lomien aiheuttamaa aukkoa kokoonpanossa keräten sieltä kiitokset ja kehut itselleen.

Nyt onkin sitten meidän hetki kiittää Artoa, joka tykkää vapaa-ajallaan viettää aikaa luonnossa Nuuksion metsissä. Pikkulinnut lauloivat, että ulkoiluvarustuksessa on puutteita säänkestävällä sektorilla ja näin ollen päätettiin hankkia Artolle veden ja tuulen kestävä ulkoiluasu niin ei haittaa Suomen syyssää harrastuksia.

Arto, mikä fiilis valinnasta?

Hyvät fiilikset! Töitähän tässä vaan tehdään, harvemmin siitä sen kummempaa tunnustusta on saanut. Ja vaikka tässä nyt omat lomat tuli ”poltettua” niin kerkeää sitä lomailla sitten myöhemminkin.

Mikä tekee hyvän työntekijän / miten tullaan valituksi kuukauden työntekijäksi?

Tunnollisuudesta kai se lähtee. Noudattaa työaikoja ja hoitaa hommat jotka on sovittu. Sitten kun nämä perusasiat on hallussa niin oma-aloitteisella otteella pääsee pitkälle.

Miten ja miksi päädyit JWD:lle töihin?

Karon kanssa taitaa olla nyt 7 vuotta yhteistä historiaa takana ja homma on aina toiminut. Luottamus on isossa roolissa.

Kesäkuun kuukauden työntekijä Pertti Juvonen oli kiinnostunut kuulemaan, että uskaltaisitko lähteä ralliauton kyytiin?

Itseasiassa ralliauton kyydissä on tullut oltuakin, itseasiassa kuskina oli Marcus Grönholm, joten kyyti oli ihan vauhdikkaasti mentiin vielä. Ei siinä oikein kerennyt pelkoja edes miettimään. Jonkun verran on nuorempana tullut itsekin harrastettua.

Kysymys/haaste ensi kuun työntekijälle?

Oma vapaa-aika kun menee paljon luonnossa niin kysytään nyt vaikka, että tuleeko patikoitua vapaa-ajalla? Jos ei niin onko löytynyt joku muu keino rauhottaa mieltä arjen keskellä?

 

JWD kiittää ja kumartaa Artsin suuntaan!