fbpx

Helmikuu 2019 – Jouni Hämynen

Helmikuussa keskuudestamme kuukauden työntekijän palkintoon tiukimmin tarrasi betonia työkseen työmaille ajava kuljetuspuolen tunnollinen ammattilainen Jouni Hämynen.

Jounin kanssa treffejä sovittiin kalenteriin pitkin maaliskuuta ja ne peruuntuivat puolin ja toisin sen verran usein, että jos oltaisiin Tinder -maailmassa niin tyhmempikin olisi tajunnut, että ehkä tästä ei nyt tule mitään. Ei kuitenkaan luovutettu, vaikka molemminpuoliset työkiireet tekivätkin tästä hankalaa ja vihdoin saatiin aikataulut osumaan yksiin, kun sovittiin treffit suosiolla pyhäpäivälle, jolloin työkiireitä ei ole.

Jounilla on tulevalle kesälle kunnianhimoinen tavoite rullaluistella 1000km ja ensisijainen idea oli palkita Jouni tähän tavoitteeseen liittyen, mutta ilmeni että sillä rintamalla pelit ja vehkeet on kunnossa niin lähdettiin miettimään muita vaihtoehtoja. Kamppailulajeja aiemmin harrastaneena päädyttiin hankkimaan Jounille vielä hieman viileisiin rullaluistelukeleihin yleiskuntoa kehittämään parin kuukauden kuntonyrkkeilykurssi, josta Jouni voi hankkia yleiskunnolle tarvittavan buustin kesän haasteeseen!

Tässä kohtaa JWD:n konttorin väki haluaa kiittää Jounia ja siirtää puheenvuoron herran itsensä suuntaan!

Mikä fiilis valinnasta?

Kyllähän tunnustus aina mukavalta tuntuu. Eipä sitä työuran aikana kovin useasti vastaavanlaista palkintoa ole saanut. ”Saako tästä jonkun palkinnon?” – Jouni kysäisee pilke silmäkulmassa. Kyllä tästä Jouni ihan konkreettisen palkinnon saa 😉

Mikä tekee hyvän työntekijän / miten tullaan valituksi kuukauden työntekijäksi?

Varmaan tietynlaisella lojaalisuudella / olemalla luottamuksen arvoinen eli hoitaa sovitut hommat ja noudattaa työaikoja tunnollisesti. Tietysti myös hommat pitää hoitaa hyvin.

Miten ja miksi päädyit JWD Palveluille?

Karon kanssa on tullut tehtyä yhteistyötä aiemminkin ja sitä kautta oli helppo hypätä mukaan kun puhelin soi. Kuten jo edellisessä kysymyksessä kävi ilmi niin luotettavuudella on merkitystä myös toiseen suuntaan eli työnantajaan kun voi luottaa niin työnteko on huomattavan paljon helpompaa ja mukavampaa.

Tammikuun kuukauden työntekijä Timo heitti pari kysymystä ilmoille, ensimmäinen niistä kuului että onko suksi luistanut tänä talvena ja jos on niin mennäänkö pertsalla vai luistellen?

Ei ole moneen vuoteen tullut hiihdettyä. Sukset löytyy kyllä perinteiselle ja luistelutyylille, mutta kun viime vuodet on menneet niin tiiviisti töissä niin yksinkertaisesti aika ei ole riittänyt.

Toinen Timon ilmoille heittämä kysymys liittyi perinteisiin suomalaisiin saunomistottumuksiin, tuleeko saunottua ja jos tulee niin kuinka usein?

Kyllähän saunominen on lähellä sydäntä. Sauna lämpiää aina kun sille on aikaa eli pari-kolme kertaa viikossa ja kaveriporukan saunailtoihin osallistutaan aina tilanteen salliessa.

Haaste/kysymys seuraavalle kk-työntekijälle?

Mulla on tosiaan tavoite saada tänä kesänä 1000km täyteen rullaluistelemalla ja näin ollen kysymys kuuluukin, että minkälainen suhde seuraavalla kuukauden työntekijällä on rullaluisteluun, tuleeko harrastettua?

Toinen kysymys liittyy myös menopeleihin, mutta vaihdetaan autoihin ja asvaltilta sorateille. Onko tullut käytyä Neste Rallissa? Itselle se on joka kesän kohokohta ja siellä on tullut käytyä jo vuosikausia. Mukava tapahtuma, siinä menee koko Keski-Suomi sekaisin yhdeksi pitkäksi viikonlopuksi.

 

Vielä kerran iso kiitos Jounin suuntaan ja tsemppiä itselleen kehittelemään haasteeseen!