fbpx

Helmikuu 2021 – Elli Repo

Helmikuu, pakkaskuu. Suurin osa JWD:n työntekijöistä tekee pyyteetöntä työtä ulkohommissa vuodenajoista ja keliolosuhteista välittämättä (virtuaalinen lakki päästä kaikille). Mutta myös lämpimällä toimistolla painetaan tosissaan hommia. Tästä yhtenä osoituksena JWD:n helmikuun kuukauden työntekijä, markkinointipuolen taituri nimeltään Elli Repo.

Elli muutti Skotlannista Suomeen viime syksynä saatuaan kansainväliset opiskelut suoritettua maaliin ja etsiskeli sitten koulutusta vastaavaa työtä markkinoinnin saralla. Palaset loksahtivat paikoilleen, meidän tiet kohtasivat ja Ellillä alkoi työt meidän asiakkaalla markkinointipuolen hommissa. Käytännössä ensimmäisestä päivästä lähtien kerännyt pelkästään kehuja työnteostaan ja omasta persoonastaan ja näin ollen kuukauden työntekijän valintaa tehdessä tämä palkinto oli vain ajan kysymys.

Helmikuussa aika oli sitten kypsä. Helmikuu oli tänä vuonna jopa etelässäkin varsinainen pakkaskuu ja talviset kelit olivat parhaimmillaan. Käytiin Ellin kanssa juomassa kuumat kaakaot asiakkaamme toimistolla ja vaihdettiin samalla kuulumisia tuttuun tyyliin:

Elli, mikä fiilis valinnasta?

Tosi hyvä fiilis. Uskoin että olen pärjännyt töissä, mutta on se ihan eri asia kuulla muiden suusta kehuja. Olen tosi ylpeä tästä palautteesta. ☺

Mikä tekee hyvän työntekijän/ miten tullaan valituksi kk-työntekijäksi?

Asenne ja kova työnteko ja ne molemmat ovat asioita mihin voi itse vaikuttaa. Ja lisäksi vastavalmistuneena ehkä sellainen uteliaisuus eli kun ei kaikkea vielä osaa, niin haluaa oppia koko ajan lisää kysymällä ja selvittämällä asioita.

Miten päädyit JWD:lle töihin?

Muutin Skotlannista takaisin Suomeen koronaa karkuun. Valmistuin syksyllä ja löysin työpaikkailmoituksen missä haettiin markkinointipuolelle toimihenkilöä. Laitoin hakemuksen ja heti seuraavana päivänä tulikin jo soitto haastatteluun. Asuin tuossa vaiheessa Heinolassa tehden opettajan sijaisuuksia ja koronatartunnat alkoivat kasvaa ja siksi haastattelu tehtiin puhelimella. Olitte sieltä toimistolta kyllä tulossa Heinolaan päin käymään lyhyellä varoitusajalla, mutta saatiin haastattelu sovittua Teamsina.

Edellinen kk-työntekijä halusi tietää onko sinulla jotain lempilomakohdetta / minne haluaisit tänä kesänä matkustaa?

Ei ole mitään varsinaista lempilomakohdetta, mutta varasin vuodenvaihteen aikoihin loman Castelloon Espanjaan. Tarkoitus olisi lähteä kesäkuun lopussa, mikäli rajavartiolaitos päästää koneeseen nousemaan kun ei tuosta matkustelusta ja ihmisten liikkumisesta tuohon aikaan ole mitään varmuutta. Tarkoitus olisi päästä joogeilemaan ja ehkä iltaisin vähän juoda punaviiniä. 😅

Mitä työtä tekisit, jos saisit tehdä ihan mitä tahansa työtä? Eli ihan täysin hypoteettinen tilanne. Näitä on monesti entisissä työpakoissa käyty läpi ja ollaan saatu hauskoja vastauksia. Mikä on sinun ”unelmatyö”?

Siinä mielessä ollaan onnellisessa asemassa, että oma työ vastaa hyvin paljon sitä, mitä haluan tehdä! Jos kuitenkin ihan rehellisiä ollaan niin jo koulussa on sosiologia ja yhteiskunta -asiat kiinnostaneet niin ehkä sitten siltä puolelta voisi löytää vielä enemmän omanlaisen työn, mutta kyllä tässäkin työssä pääsee sitä puolta jonnin verran harjoittamaan. 😉