fbpx

Huhtikuu 2019 – Joona Takala

Moni varmaan miettii että kuvassa on ns. tavallinen duunari puuhissaan. Vaan eipä ole, vaan kyseessä on kovan luokan lattiapinnoittaja ja JWD:n huhtikuun kuukauden työntekijä Joona Takala.

Joona on tehnyt meidän kautta monipuolisia lattiapinnoittajan töitä alkutalvesta alkaen. Mieheltä löytyy kokemusta näistä hommista jo useamman vuoden ajalta ja hommat hoituvat niin haastavissa, kuin vähän simppelimmissäkin kohteissa sen verran mallikkaasti, että oli aika palkita mies ihan konkreettisestikin.

Kiitoksena hyvin tehdystä työstä Joona pääsee paremman puoliskonsa kanssa ottamaan hetken irtioton arjesta Flamingon kylpylä+hotelli -paketin myötä. Käytiin luovuttamassa palkinto miehelle suoraan työmaalle ja vaihdettiin samalla pari sanaa:

Joona, mikä fiilis valinnasta?

Tosi hyvä fiilis, en osaa muuta sanoa. Nastaa kuulla että työt ovat sujuneet hyvin ja arvostusta on tullut.

Mikä tekee hyvän työntekijän/ miten tullaan valituksi kuukauden työntekijäksi?

Sillä, että tekee hommat niin tosissaan kuin voi eikä jätä hommia koskaan kesken. Ja tärkeää on myös osata ymmärtää työmailla kokonaisuutta eli ei pelkästään omaa itseään ja omaa tekemistä. Sitten sitä tietää, että kun rahat tulee tilille, niin siihen on joku aito ja oikea syy, ei se, että ollaan vaan siellä touhuamassa. Pitää tuntea ylpeyttä siitä mitä tekee ja sen arvostuksen kyllä sitten saa laadukkaan tekemisen kautta.

Miten ja miksi päädyit JWD Palveluille?

Karon kanssa meinattiin aikaisemmin jo alkaa tekemään yhteistyötä, mutta sitten en edellisistä hommista vielä vapautunutkaan. Nyt pojilla oli uudelleen haku päällä pätevistä kavereista ja päätin soittaa suoraan Karolle ja palaset alkoivat loksahtamaan paikoilleen. Ja oli helppo toimia näin, kun tiedän Karon taustaa sen verran, että sovitut asiat pitävät ja rahat tulevat varmasti tilille ajoissa ja niin kuin ollaan sovittu. Se ei rakennusalalla ole sanomatta selvää, on tullut itsekin nähtyä firmoja missä rahat eivät aina tule sovitussa ajassa tilille ja sellainen ei itselleni missään tapauksessa sovi. Mukava olla kun ei tarvitse omien rahojen perään huolehtia ja kysellä.

Maaliskuun kuukauden työntekijä Peter Helander kyseli tuleeko seurattua lätkää ja löytyykö sieltä suosikkijoukkuetta? 

Ei tule seurattua lätkää. Ei töiltä kerkeä kunnolla seuraamaan 😉

Kysymys/haaste seuraavalle kuukauden työntekijälle

Eli mikä on pisin työpäivän pituus mitä on tullut tehtyä? Itselläni on tällä kyseisellä työmaalla tullut oltua töissä 20 h putkeen(!). Onko tästä laitettu joskus paremmaksi?

 

Tämän jälkeen paiskattiin kättä ja päästettiin Joona takaisin duunien pariin. Sovittiin että nähdään kesäpäivillä 7.6. kun järjestämme työntekijöille virkistäytymisiltamat, jossa keretään sitten toivottavasti turista vähän kattavammin. Tässä kohtaa kuitenkin vielä Joonalle iso kiitos hyvin tehdystä työstä!