fbpx

Huhtikuu 2020 – Adriano Rios Cruzado

Huhtikuun 2020 osalta JWD:n kuukauden työntekijän titteli menee tällä kertaa maalausosastolle herralle, joka kantaa nimeä Adriano Rios Cruzado.

Adriano tuli meille hommiin täsmälleen vuosi takaperin ja ensimmäiset pari kuukautta meni rakennusapumiehen ja purkutöiden parissa. Kesäkuussa 2020 tarjottiin miehelle kuitenkin hommaa maalausliikkeessä, jossa onkin sitten päivät kuluneet vielä näille päiville saakkakin. Adriano oli ennen meille tuloaan tehnyt erilaisia hommia laidasta laitaan niin rakennusalalla kuin muilla aloilla. Maalaushommia oli tullut tehtyä rakennusalan koulun harjoittelupaikoissa, mutta sen jälkeen telan ja pensselin vedoista kerkesi kuluakin pari vuotta. Palaset kuitenkin loksahtivat paikoilleen ja nyt on tosiaan kohta vuoden päivät maalailtua eikä loppua näy.

Vapaa-ajalla mies tykkää harrastaa liikuntaa ja sehän on sellainen homma, että ihan niin kuin maalaushommissa niin helpompaa on, jos välineet on kunnossa. Näin ollen palkinnoksi valikoitui Superdryn lahjakortti, jolla herra pääsee päivittelemään asusteosastoa. Palkinnon jaon lomassa vaihdettiin myös tuttuun tyyliin pari sanaa:

Adriano, mikä fiilis?

Hyvä fiilis! Työ on mukavaa ja jos siitä vielä saa erikoispalkintojakin niin ei voi valittaa!

Mikä tekee hyvän työntekijän / miten tullaan valituksi kuukauden työntekijäksi?

Vastuullisuuden kautta ainakin itse pyrin toimimaan. Tullaan töihin ajallaan ja hoidetaan annetut työtehtävät alusta loppuun, eikä jätetä ketään pulaan.

Miten ja miksi päädyit JWD:lle?

Vanhassa firmassa oli vain vähän töitä tarjolla ja eivät pystyneet tarjoamaan täysiä työviikkoja niin selasin sitten internetistä eri paikkoja ja laitoin JWD:lle hakemuksen. Töitä taisi löytyä jo seuraavaksi päiväksi ja niitä on riittänyt tähän asti.

Viime kuussa meidän Heikkiä kiinnosti tietää, että harrastaako seuraava kuukauden työntekijä rullaluistelua? Ja koska Heikki oli liekeissä niin heitti vielä kysymyksen mahdollisesta JWD:n pipolätkäturnauksesta ja siihen osallistumisesta?

Ei tule harrastettua rullaluistelua, eikä kyllä pipolätkäänkään oikein ehkä rahkeet riitä. Pipofudikseen voisin osallistua 😉

Kyssäri tai haaste ensi kuun kuukauden työntekijälle?

Jatketaan edellisen vastauksen linjoilla ja kysytään, että onko seuraava kuukauden työntekijä harrastanut jalkapalloa ja jos on niin millä pelipaikalla?

Adrianolle iso kiitos työpanoksesta ja luottamuksesta!