fbpx

Joulukuu 2019 – Mikko Salmelainen

Vuosi on paketoitu ja vuoden 2019 osalta viimeistä kertaa ollaan palkintoraadin kanssa tultu siihen tulokseen, että kunniamaininta menee tällä kertaa lattiapuolen spesialistille Mikko Salmelaiselle.

Meidän tiet kohtasivat Mikon kanssa kesällä 2019. Melko lailla ensitahdeista lähtien Mikko on tekemisellään ja osaamisellaan vakuuttanut siihen malliin, että ollut vain ajan kysymys milloin sovitellaan herran naamataulua meidän Hall of Fameen. Kuten Bruce Buffer sen sanoi, IT’S TIME!

Lattiapuolen pinnoitushommille ominainen piirre on se, että välillä päivät saattaa venähtää ja näin ollen lähipiirin kanssa vietettävä vapaa-aika saattaa tästä kärsiä. Näin ollen päätettiin Mikko palkita jo melkein perinteeksi muodostuneella Flamingo Span kylpyläpaketilla, jossa pääsee sitten paremman puoliskon ottamaan ansaitun irtioton arjesta.

Ja tottakai totuttuun tyyliin käytiin myös vaihtamassa pari sanaa herran kanssa ja hommahan lähtee käyntiin kaikkien aikojen parhaalla Urheiluruutu -kysymyksellä:

Mikko, miltä nyt tuntuu?

Ihan loistava fiilis! Töissä on mukavaa ja kun siitä vielä palkitaan niin ei kai tässä valittaakkaan voi.

Mikä tekee hyvän työntekijän / miten tullaan valituksi kuukauden työntekijäksi?

Motivaatio ja asenne on tärkeässä roolissa. Parastahan itsellä on se, että vaikka näitä hommia on reilu 12 vuotta tullut tehtyä niin edelleen sitä oppii uusia juttuja ja kova halu on tehdä asioita paremmin ja se motivoi.

Miten ja miksi päädyit JWD:lle töihin?

Jostain internetin ihmeellisestä paikasta sattui ilmoitus silmään viime kesän alussa ja päätin sitten soittaa, kun oli lomalappu tullut edellisestä paikasta. Kerkesin haastattelun jälkeen aloittaa jo toisen hommankin, mutta se homma meni sitten enemmän tai vähemmän puihin ja JWD:ltä Tomi sitten soitteli ja kertoi työmahdollisuuksista niin päätin tarttua tähän ja päivääkään ei ole kaduttanut, hyvin on homma mennyt.

Marraskuun kuukauden työntekijämme Teemu oli kiinnostunut kuulemaan, että onko löytynyt ”harmonia” työn, vapaa-ajan ja unen välille? 

Harmoninen kaaos on löytynyt 😂 Ei vaan, ihan hyvin tässä menee. Näiden kolmen suhdanteet vaihtelee aika-ajoin ja se on varmaan ihan normaalia. Välillä on enemmän töitä ja vähemmän vapaa-aikaa, välillä toistepäin jne. Ihan hyvin on elämä balanssissa!

Kysymys/haaste ensi kuun työntekijälle?

Heitetään tällänen kysymyksen ja haasteen välimalli. 40 etunojapunnerrusta, mihin pysähtyy sekuntikellon viisari? Itsellä oma salitreeni alkaa aina tälläisellä leikkimielisellä haasteella, että kuinka monta punnerrusta menee minuutissa. Parhaimmillaan ollaan päästy sekuntikellon kanssa samoihin tuloksiin punnerrusten määrän kanssa, mutta seinä tulee kyllä vastaan ennen minuuttia, joten kerrottakoon että edellisellä kerralla 30 sekuntiin sai mahdutettua 40 punnerrusta. Kysymykseen saa vastata tai haasteen saa suorittaa, heitetään pallo vuoden 2020 ensimmäiselle kuukauden työntekijälle!

Vielä kertaalleen iso kiitos Mikolle meidän poppoon puolesta!