fbpx

Joulukuu 2020 – Tiia-Mariia Korhonen

Hyvinkin erikoinen vuosi on päättymäisillään ja vielä yksi kuukauden työntekijä on palkitsematta. Vuoden ollessa loppusuoralla päädyttiin tällä kertaa rakennusprojektissakin viimeisiä silauksia tekevään ja meillä jo yli vuoden verran ansioituneesti suorittaneeseen maalariin Tiia-Mariia Korhoseen.

Tiia-Mariia on tosiaan meillä työskennellyt jo vuoden 2019 lokakuusta lähtien. Alun perin Tiia-Mariia tuli meille starttaamaan maalarin uraa äitiysloman jäljiltä ja sen minkä kokemuksessa aloittaessaan jäi, lupasi korvaavansa asenteella. Ja sen on kyllä ansioituneesti tehnytkin! Työmaita on tässä kohtaa kertynyt jo useampi ja työn jäljestä ollaan tasaisesti saatu positiivista palautetta, mikä tietysti erityisesti viimeistelytöissä on todella merkittävässä roolissa. Lisäksi myös töihin tarttuvaa asennetta on kehuttu ja se onkin ehdottomasti kiittämisen arvoinen asia.

Vapaa-aika Tiia-Mariialla kuluu pitkälti kahden pojan kanssa touhuillessa ja ulkoillessa. Päätettiin palkita hänet S-ryhmän lahjakortilla, sillä touhuiluun ja ulkoiluun menee kasvavien lasten kanssa aina rahaa niin tarpeeseen tullee!

Mikä fiilis?

No huikea tietysti! Reilu vuoden JWD:llä ollut ja vuosi on ollut monelta osin haasteellinen niin kiva että jotain hyvääkin!

Mikä tekee hyvän työntekijän?

Ehdottomasti oma-aloitteisuus ja itseensä uskominen. Se että kokee ja näyttää itse oman työnsä tärkeyden. Tietysti myös hommien tekeminen ajallaan ja hyvin.

Miten päädyit JWD:lle?

Äitiysloman jälkeen päädyin selailemaan työpaikkailmoituksia työvoimatoimiston sivuilta ja sieltä sitten tuli eteen maalarin paikka JWD:llä. Pian hakemuksen jätön jälkeen minut kutsuttiin haastatteluun ja pian olinkin sitten jo töissä.

Meidän edellistä kuukauden työntekijää Mohammedia kiinnosti, mikä on lempi työasentosi?

Maalarina työasentoja ei kauhean monia erilaisia ole joten vastaan tähän että seisominen. Työn jälki ei varmaan muutoin olisi mitään kauhean hyvää😅

Kysymys seuraavalle työntekijälle?

Mikähän mahtaa olla sulla eniten käytössä oleva työkalu?

Isot kiitokset Tiia-Mariia tästä jo yli vuoden mittaisesta taipaleesta!