fbpx

Kesäkuu 2019 – Pertti Juvonen

Tässä on meidän Pertti! Pertti Juvonen on yli 20 vuoden kokemuksen omaava kaivinkoneenkuljettaja.

Voidaan siis todeta, että tuolla kokemuksella on nähty ja ajettu jos jonkinlaista konetta ja nähty työmaita laidasta laitaan. Jutusteltiin hänen kanssaan työmaalla ja hän kertoi joskus ajaneensa jopa pienen omakotitalon kokoista 120 tonnista Hitachia. Sellaista ei ihan joka poika pääsekään ajamaan. Pertti on tullut JWD:lle hommiin reilu vuosi sitten ja hoitanut hommat alusta lähtien sen verran mallikkaasti, että oli jo aikakin palkita hänet kesäkuun kuukauden työntekijä -palkinnolla.

Vapaa-ajallaan Pertti on innostunut veneilystä ja hankki parisen vuotta sitten itselleen hienon matkaveneen. Tähän asti hän on sitä laitellut kuntoon ja vihdoin ja viimein viime viikonloppuna pääsi sillä laineille liplattelemaan. Osuipahan koko kesän hienoin kelikin juuri sille viikonlopulle. Palkinnoksi hankittiin Pertille toivomansa sisävesikartta ja lahjakortti, jolla saa veneen tankkiin menovettä loppukesän seilailuihin.

Siirretään puheenvuoroa Pertin suuntaan:

Pertti, mikä fiilis valinnasta?

Hyvä fiilishän siitä tulee kun oma työpanos huomioidaan. Palkintokin tulee nyt tarpeeseen, kun vene on vesillä.

Mikä tekee hyvän työntekijän / miten tullaan valituksi kuukauden työntekijäksi?

Kai se siitä lähtee, että hoitaa hommansa hyvin ja sitten mahdollisuuksien mukaan tekee vähän enemmänkin kuin mitä pyydetään eikä jää tumput suorana odottelemaan käskyjä.

Miten ja miksi päädyit JWD:lle töihin?

Karon kautta olen aiemminkin ollut hommissa ja sen vuoksi tulin nytkin. Vuosi on jo mennyt JWD:llä ja asiat hoituu mallikkaasti.

Toukokuun työntekijä Janno Kolts kyseli, että olisiko seuraavallakin kuukauden työntekijällä kokemusta ralleista tai offroad-ajelusta?

Nuorempana tuli ajeltua paljonkin ja silloin tuli ajettua ihan kilpahengessäkin rallia F-ryhmässä ja jos sitä nyt itseään vähän saa kehua niin tuli siinä jonkun verran menestynystäkin maisteltua. Nykyisin tulee seurattua innokkaana veljenpojan ralliharrastusta, jonka päätyminen lajin pariin taitaa olla ainakin hieman omaa ansiota.

Kysymys/haaste ensi kuun työntekijälle?

Kun ralleista on nyt puhuttu, niin jatketaan samalla aiheella. Uskaltaisitko lähteä ralliauton kyytiin?

 

Lopuksi vielä iso kiitos Pertille ja toivotaan hyviä veneilysäitä loppukesän viikonlopuille!