fbpx

Kesäkuu 2020 – Tommi Raiskio

Kesäkuun kuukauden työntekijän valintaraati kokoontui ja päätyi jakamaan palkinnon itseasiassa jopa hieman itsellekin yllättäen ensimmäistä kertaa kirvesmiehen tittelille ja sitä virkaa meillä ansituneesti on kantanut vuoden alkupuolelta lähtien Tommi Raiskio.

Meidän tiet Tommin kanssa kohtasivat alkuvuodesta helmikuussa ja on tällä hetkellä kolmannella asiakasyrityksellä keräämässä kehuja ammattitaidostaan ja asenteestaan. Vuodet ovat miestä kuljettaneet ja lentokoneasentajaksi valmistuneesta Lapin miehestä on vuosien saatossa tullut Espoolainen puutöihin erikoistunut kirvesmies. Viimeiset kymmenisen vuotta on tullut rakennettua Uudenmaan alueelle jos jonkunlaista omakoti- pari- ja rivitaloa avaimet käteen -periaatteella.

Vapaa-aikaa mies viettää perheen ja erilaisten pienempien omien projektien parissa. Nyt olisi tarkoitus juuri lähteä Lappiin käymään kun tämänhetkinen projekti Karjalohjalla on loppusuoralla ja päätettiin palkinnoksi tankata Tommille vähän matkakassaa, jotta lomailu sujuu kevyemmällä mielellä 😎.

Tommi, mikä fiilis?

Okei… Klassikolla aloititte 😂 Hyvältä tuntuu!

Mikä tekee hyvän työntekijän / miten tullaan valituksi kuukauden työntekijäksi?

Neljältä vuosikymmeneltä kokemusta niin ammattitaidon tuomasta varmuudesta ja itsenäisyydestä varmasti on apua apua ja kokemuksen lisäksi ainakin itse pyrin hoitamaan hommat kunnialla ja tunnollisesti.

Miten ja miksi päädyit JWD:lle?

Viimeisen vuoden aikana oli tullut oltua vuokrafirmojen kautta töissä ja töitä ei ollut tarjolla niin netistä kattelin paikkoja ja löytyi pienempi pulju nimeltä JWD ja nettisivujen perusteella vaikutti mielekkäältä paikalta niin päätin hakea. Hyvin on homma toiminut ja ilman katkoksia on saanut tehdä töitä.

Edellinen kuukauden työntekijä Patrick oli kiinnostunut kuulemaan, että miten rentoudut kesällä ja onko minkälaisia kesäsuunnitelmia tiedossa?

Mökillä Lapin läänissä sielu lepää, mutta kiireiden takia on hankala lähteä. Kerran kesässä kuitenkin vähintään päästävä ja nyt on reissu edessä.

Minkälainen kysymys seuraavan kuukauden työntekijälle?

Jatketaan Lappi -teemaa ja kysytään onko tullu nähtyä Lapin kesää?

Kiitos Tommi ja hauskaa ansaittua lomaa! 😎