fbpx

Lokakuu 2018 – Kari Rajamäki

Lokakuu on pulkassa ja pulkkamäen kunkuksi eli kuukauden työntekijäksi on valittu rakennusalan pitkän linjan ammattilainen Kari Rajamäki.

Tällä kertaa Kari pääsi näyttämään osaamistaan saneerauspuolen asiakkaallamme purkutöiden parissa ja keräsi pestinsä aikana vuolaat kehut työtahdista ja asenteesta ennen jäämistään loppuvuodeksi vanhempainvapaalle kuun lopussa. Koska vanhempainvapaa harvemmin menee lomasta, ajattelimme suoda Karille mahdollisuuden päästä ainakin hetkeksi ottamaan irti arjesta ja mikäpä parempi paikka rentoutua kun mennä poreisiin kylpemään Flamingon Spa -osastolle paremman puoliskon tai lasten kanssa.

Käytiin treffaamassa ”isyyslomailevaa” Karia:

Kari, mikä fiilis valinnasta?

Ihan hyvä fiilis, eri juttu että onko titteli ansaittu… Mukava kuulla, että työpanosta arvostetaan.

Mikä tekee hyvän työntekijän / miten tullaan valituksi kuukauden työntekijäksi?

Hullu pohjalainen periksiantamaton luonne. Kun tullaan töihin niin tehdään töitä. Välillä tuntuu itsestä siltä että turhankin nopeasti tulee tehtyä, mutta kun ei osaa olla tekemättäkään.

Miten ja miksi päädyit JWD Palveluille?

Villen kanssa pari-kolme vuotta sitten yhteistyö aloitettu ja siitä lähtien kaikki mennyt niin kun on sovittu niin helppo oli tehdä valinta kun Ville soitti ja tarjosi keikkaa. Ei tässä iässä enää halua sitoutua mihinkään yritykseen suoraan, helpommin löytyy projektin päätyttyä uusi homma kun on yksi numero johon voi soittaa.

Syyskuun kuukauden työntekijä Pentti oli kiinnostunut kuulemaan, onko seuraava tittelinhaltija koskaan osallistunut syömiskilpailuun, miten on Kari?

Haasteisiin ei ole tullut osallistuttua mutta syöminen varsinkin työpäivän aikana on mulle enemmän suoritus kuin nautinto. Tullut huomattua työmailla ollessa sellainen homma, että jos lounaalla ahmii niin loppupäivä mennään puoliteholla. Pikku suolapala siellä täällä pitää kehon toiminnassa.

Haaste/kysymys seuraavalle kk-työntekijälle?

Jaa’a. Isyyslomaa tai vanhempainvapaata kun tässä vietetään niin onko kokemusta kyseisen ”loman” vietosta kokemusta ja menikö lomasta?

 

Kiitokset vielä Karille! Vielä on vuotta pari kuukautta jäljellä ja titteli on taas jaossa marraskuun osalta. Jos olet töitä vaille niin tuu mukaan jahtaamaan titteliä, laita meille avointa hakemusta tulemaan tai rimpauta meille niin katsotaan sulle homma jossa pääset loistamaan!