fbpx

Maaliskuu 2021 – Timo Ikävalko

Maaliskuussa JWD:n kuukauden työntekijän arvontaraati päätyi palkitsemaan pitkän linjan rakennusalan ammattilaisen, Timo Ikävalkon, jonka osaamisesta ja asenteesta on sadellut kehuja jo aiempina kuukausina.

Timo aloitti meillä melkeinpä vuosi takaperin kesän korvilla saatuaan edelliseltä työnantajalta lomautuslapun koronan aiheuttaman tilauskannan romahtamisen takia. Jo heti ensimmäisestä keikasta eteenpäin Timo on vakuuttanut niin meidät kun meidän asiakkaatkin ja käytännössä joka hommasta lähtiessään miestä on pyydelty takaisin.

Nyt on takana kahdeksan kuukauden keikka työmaalla, jossa alun perin piti olla pariksi viikoksi hommaa. Aika on rullannut ja työt ne vaan jatkuu ja jatkuu ja ollaan päädytty pisteeseen, jossa Timo on todennäköisesti viimeisimpiä jotka työmaalta poistuvat sen valmistuessa. Kun on takana 38 vuotta kokemusta rakennuksilta niin ainakaan kokemuksen puutteesta ei hommat jää kiinni.

Käytiin Timppa palkitsemassa työmaalla sateisessa kevätsäässä ja rupateltiin siinä ohessa meidän tyypillinen kysymyspatteristo läpi:

Aloitetaan klassikkokysymyksellä, Timo, onko nyt hyvä fiilis?

Nyt on hyvä fiilis. ☺

Mikä tekee hyvän työntekijän / miten tullaan valituksi kuukauden työntekijäksi?

Ammattitaidon kautta kai sitä on paikkansa lunastanut. Jotain on täytynyt tehdä oikein että kahden viikon homman kautta on saanut jatkaa kahdeksan kuukautta.

Miten päädyit JWD:lle?

Lomautettiin vanhasta firmasta. Soittelin JWD:lle ja hommaa löytyi seuraavaksi päiväksi. Perjantaina haastateltiin ja maanantaina töihin. Eipä kai se olisi paljon sujuvammin voinut mennä.

Edellinen kuukauden työntekijä Elli oli kiinnostunut tietämään, että jos saisit tehdä työksesi ihan mitä vaan taloudellisuuteen katsomatta niin mitä tekisit?

Näitä hommia jatkaisin. Takana kun on 38v näitä töitä niin hankala sitä on edes ajatella tekevänsä mitään muuta.

Seuraavalle kuukauden työntekijälle haaste/kysymys?

Käännetään kysymys lempityöstä vapaa-aikaan! Mitä teet mieluiten vapaa-ajalla? Oma vapaa-aika menee pitkälti perhekeskeisesti, tyttären kanssa tulee vietettyä aikaa. Eväsretkiä iltasella ja niin edelleen! Tuo aika on arvokasta.

Kiitos Timo!