fbpx

Marraskuu 2018 – Toomas Saar

Joulukuuta mennään jo hyvää vauhtia eteenpäin ja molemminpuolisten kiireiden takia marraskuun kuukauden työntekijän, Toomas Saarin kanssa aikataulujen saattaminen yhteen treffien ja palkitsemisen merkeissä otti oman aikansa.

Siinä missä me toimiston puolella noustaan korkeintaan jakkaralle vaihtamaan palanut lamppu, Toomas tekee leipätyönsä torninosturien asentamisen ja huoltamisen parissa ja paikoitellen noustaan yli sata metriä maanpinnan yläpuolelle. Kyseinen duuni on fyysisyytensä puolesta vailla vertaa, eikä henkisellä puolellakaan korkean paikan kammolle ole sijaa. Koska duuni on fyysisesti ja henkisesti rankkaa, tarvitaan tasapainoksi vapaa-ajan puolella rauhoittavia harrastuksia ja jo toistamiseen parhaaksi palkinnoksi miehen kalastustaustan tuntien toimii Kalastustarvikeliike Wobblerin lahjakortti.

Toomas, mikä fiilis valinnasta?

Ihan saatan.. eiku siis tosi hyvä fiilis! Kiva kuulla kehuja ja saada positiivista palautetta. Tuli kyllä täytenä yllätyksenä tämä.

Tässä vaiheessa Toomas kyseli naureskellen kuvan ottamisen yhteydessä, että nyt kun on kuva otettu niin pitääkö lahjakortti palauttaa. Ei tarvitse Toomas, ihan ansaittu palkinto tämä on. 

Mikä tekee hyvän työntekijän / miten tullaan valituksi kuukauden työntekijäksi?

Se että tykkää niistä töistä mitä tekee. Haluaa olla aidosti ammattilainen omissa töissä. Se tunne, kun sä heräät aikaisin aamulla ja odotat mitä haasteita työmaalla on tiedossa.

Miten ja miksi päädyit JWD Palveluille?

Villen ja Karon kanssa ollaan reilu vuosi tehty yhteistyötä. Kaikki on Karon ja Villen kanssa mennyt niin kun on sovittu, niin helppo oli tehdä valinta kun Karo soitti ja kyseli töihin. Halusin ehdottomasti tehdä Karon kanssa yhteistyötä.

Lokakuun kuukauden työntekijä Kari oli kiinnostunut kuulemaan, onko seuraava tittelinhaltija koskaan päässyt nauttimaan isyysvapaista ja/tai miten ne isyysvapaat menivät. Joten miten on Toomas?

Ei ole vielä omia lapsia siunaantunut, joten ei ole kokemusta tuosta.

Haaste/kysymys seuraavalle kk-työntekijälle?

Onko seuraava kk-työntekijä päässyt ikinä toimimaan joulupukin hommissa? Ja jos on, niin miten hommat sujuivat ja millainen pukin keikka oli kyseessä? Oliko asiakas tyytyväinen? Toomas itse pääsi viime jouluna toimimaan perheen kesken itse pukkina ja palaute oli se että naisväki oli ennen kaikkea tyytyväisiä (myös perhe ja sukulaiset).

Toinenkin kysymys oli, eli onko tullut kiivettyä mihinkään keittiöjakkaraa korkeammalle?

 

Kiitokset vielä Toomakselle panoksesta töiden osalta! Vielä on joulukuu jäljellä tätä vuotta ja titteli on siis kerran vielä jaossa tämän vuoden osalta.

Vuosi vaihtuu ihan näillä näppäimillä ja vuodenvaihteen jälkeen on alkamassa paljon erilaisia uusia mahdollisuuksia eri aloilla! Jos olet töitä vaille, niin käy katsomassa meidän avoimet työpaikat ja laita meille hakemus tulemaan tai rimpauta meille niin katsotaan sulle homma jossa pääset kilpailemaan tulevista kuukauden työntekijä -titteleistä!