fbpx

Marraskuu 2020 – Mohammed Al-Jewari

Meidän rosterin marraskuun ansioitunein työntekijä Mohammed Al-Jewari on rakennuspuolen uransa alkuvaiheessa, mutta sen minkä ammattitaidossa jää kokeneemmille, korvaa hän rautaisella ja positiivisella asenteella työntekoa kohtaan.

2015 Suomeen muuttanut Mohammed valmistui viime vuonna rakennusalan perustutkintopuolelta Tampereelta ja muutti valmistuttuaan Helsinkiin. Meidän tiet kohtasivatkin tästä melkolailla samantien ja sen jälkeen töitä onkin riittänyt useammalla asiakkaalla ja työmaalla. Poikkeuksetta palautteet ovat olleet erittäin positiivisia etenkin asenteen suhteen. Työtehtävien kirjo on myös laaja, on tullut tehtyä työmaalogistiikkaa, raivausta, ikkunoiden purku + asennus, lattiavalujen valmistelua, you name it! Paljon on tullut opittua uutta ja kehityttyä työn parissa.

Vapaa-aika Mohammedilla kuluu hyvin perinteiseen tyyliin salilla käymisen, Netflixin katselun ja pelien parissa sekä yksin että kavereiden kanssa.

Mikä fiilis?

Tosi hyvä fiilis! Tuntuu hyvältä olla kuukauden työntekijä! Olen iloinen!

Mikä tekee hyvän työntekijän?

On tärkeä olla ahkera ja tehdä kaikki työt hyvin. Pitää löytää ratkaisut ongelmiin ja olla aktiivinen. Minä myös tutkin paljon asioita. Esimerkiksi katson rakennusvideoita Youtubesta ja opin paljon asioita koko ajan.

Miten päädyit JWD:lle?

Muutin Helsinkiin viime heinäkuussa ja etsin rakennusalan työtä. Tampereella opiskelin talonrakentajaksi. Lähetin työhakemuksen firmalle ja sain kutsun työhaastatteluun. Työhaastattelu meni hyvin ja nyt olen täällä, iloinen ja tyytyväinen!

Meidän edellistä kuukauden työntekijää Katrinia kiinnosti, kuinka monta askelta tulee työpäivän aikana?

En ole koskaan laskenut, mutta tulee ainakin 15 tuhatta askelta työpäivässä. Joskus työmaalla ei ole edes hissiä ja kävelemme portaat ylös alas. Siitä tulee monta tuhatta askelta 😂

Kysymys seuraavalle työntekijälle?

Mikä on sinun lempi työasento?

Iso kiitos Mohammed!