fbpx

Syyskuu 2018 – Pentti Raatikainen

JWD:n kolmanneksi kuukauden työntekijäksi on kovalla duunilla paikkansa ansainnut maanrakennuspuolen moniosaaja Pentti Raatikainen.

Käytiin moikkaamassa Penttiä työmaalla ja kyseltiin mieheltä kuulumisia. Eikä tällekään visiitille menty pelkästään lämmintä kättä tarjoamaan, vaan koska tiedossa on, että Pentti tunnistautuu hyvän ruuan ystävänä niin päätettiin palkita Pentti kotipaikkakuntansa Hyvinkään keskustassa sijaitsevan Medicin Man -ravintolan lahjakortilla.

Seuraavaksi päästetään Pentti kertomaan omista kuulumisistaan:

Mikä fiilis valinnasta?

Hyvä fiilis. Vähän sanattomaksi vetää. Harvemmin on tällaista tunnustusta saanut.

Miten tullaan valituksi kk-työntekijäksi / mikä tekee hyvän työntekijän?

Kaikessa yksinkertaisuudessa oman ruudun hoitamisella päästään jo pitkälle eli tekee mitä pyydetään. Ei tarvitse vetää jäniksiä hatusta.

Miten ja miksi päädyit JWD Palveluille?

Tuttu porukka taustalla. Karon kanssa on tunnettu jo vuosia ja hommat kokonaisuudessaan hoituneet niin kun on sovittu.

Viime kuun kuukauden työntekijäksi valittu Mika kerskui tänä kesänä nostaneensa 6kg hauen ylös ja heitti seuraavan kuun työntekijälle pallon, pystyykö laittamaan kampoihin tuolle ja jos ei niin minkälaiseen kalasaaliiseen on päädytty? Miten on Pentti?

Nyt täytyy myöntää että hopealle jäädään. Tältä kesältä suurin nosto taitaa olla arviolta 600g ahven, joka kuitenkin pannun kautta pyöräytettynä maistui erittäin hyvältä.

Haaste/kysymys seuraavalle kk-työntekijälle?

Jaa’a… Eipä nyt oikein tule mitään mieleen. Heitetään nyt vaikka ruoka-aiheinen kysymys ilmoille. Ravintoloissa on kaikenlaisia syömishaasteita niin uppoaisiko kahden kilon hampurilainen yhdeltä istumalta? Myönnettäköön että itsellä saattaisi jäädä puolitiehen.

 

Lokakuu on jo lähestulkoon puolvälissä ja meillä on jo lähes nelisenkymmentä kandidaattia kuukauden työntekijän  paikkaan eli rima nousee jatkuvasti kun porukka kasvaa. Mukaan mahtuu kuitenkin aina eli jos työpaikka on hakusessa tai tuntuu että vaihtelu saattaisi virkistää niin soita meille, kyllä meiltä töitä löytyy!