fbpx

Syyskuu 2019 – Karoliina Tikki

Saanemme esitellä syyskuun kuukauden työntekijämme Karoliinan, joka onkin tällä kertaa monella tapaa uudenlainen kasvo meidän kuukauden työntekijä -kategoriassa.

Eikä pelkästään sen takia, että Karoliina edustaa kauniimpaa sukupuolta, vaan hänen työnkuvansa eroaa muutenkin melko lailla aiemmista tunnustuksen saaneista. Karoliina aloitti elokuussa JWD:n kautta markkinointiassistentin hommissa henkilönostimia maahantuovassa, asentavassa ja huoltavassa firmassa. Henkilönostimet ei olleet Karoliinalle entuudestaan tuttuja, mutta hän pääsi silti hyvin hommiin heti käsiksi ja on saanut valtavasti hyvää palautetta työstään. Hän on päässyt tekemään monenlaista markkinointia näiden muutaman ensimmäisen kuukauden aikana, esimerkiksi messuhommia ja somemarkkinointia. Karoliina on viihtynyt tässä työporukassa tosi hyvin ja kokee, että hänet otettiin heti ensimmäisestä päivästä lähtien osaksi ”työperhettä”.

Tällä hetkellä arkipäivät kuluu töitä tehden ja vapaa-aika meneekin sitten aika tehokkaasti hänen juuri hankkimaansa, Helsingissä sijaitsevaa, rivitaloasuntoaan remontoiden. Välillä pitää kuitenkin ottaa myös irti arjesta ja Karoliinan aika kuluu tällöin parhaiten joogassa ja sen vuoksi kuukauden työntekijä palkinnoksikin valikoitui lahjakortti, jolla hän voi käydä testailemassa eri joogamuotoja. Ehkäpä Karoliina opettaa JWD:n pikkujouluissa meille muille esimerkiksi joogapiireistä tutun aurinkotervehdyksen!

Karoliina, mikä fiilis valinnasta?

Tosi hyvä fiilis. Täällä on tosi mukava ilmapiiri ja henkilökunta on tosi ystävällistä. Minut otettiin heti osaksi työperhettä ja töihin on mukava tulla.

Mikä tekee hyvän työntekijän / miten tullaan valituksi kuukauden työntekijäksi?

Se, että on ahkera ja hoitaa asiat ajallaan ja tekee vielä vähän sen päälle. Asenne ratkaisee tosi paljon, sellainen ”Joo, mä hoidan” -asenne. Ja se, että itse osaa priorisoida tehtäviään kiireessä.

 Miten ja miksi päädyit JWD:lle töihin?

Bongasin paikan Duunitorilta ja se ilmoitus kuulosti mielenkiintoiselta. Tykkäsin siitä, että ei ollut täysin valmiiksi suunniteltua, selkeätä työnkuvaa, vaan että sitä voidaan muokata henkilön toiveiden ja osaamisalueen mukaan. Tuntui kivalta, että heti opinnoista valmistumisen jälkeen pääsee kehittämään yritystä eteenpäin.

 Elokuun työntekijämme Mikko kyseli, että onko sinulla mitään talvilomasuunnitelmia?

Ei oikeastaan ole mitään lomasuunnitelmia nyt, kun töitä on aika paljon. Vapaa-aika kuluu rempatessa uutta kotia. Esimerkiksi Venäjällä olisi kiva käydä vaikka viikonloppureissulla.

Kysymys/haaste ensi kuun työntekijälle?

Mikä pitää sinut motivoituneena työssä? Miten saat motivaation pidettyä yllä? Onko tiettyjä rutiineja päivässä?

 

JWD kiittää ja kumartaa Karoliinan suuntaan. Ja sokerina pohjalla: Karoliina valmistui ja sai tradenomin paperit taskuunsa juuri tänään, joten valtavasti onnea koko JWD:n porukan puolesta myös tästä saavutuksesta!