fbpx

Syyskuu 2020 – Juha Tetri

Syksy tekee taas tuloaan. Kohta alkaa se puolen vuoden mittainen lonkeronharmaa vuodenaika, jossa meidän syyskuun kuukauden työntekijän Juha Tetriä tulee äkkiä ikävä.

Juha nimittäin tekee leipätyönsä sähköasentajan tittelillä ja ilman Juhan ja muiden sähköpuolen kavereiden kaapelinvetoja ja valaisinasennuksia rakentamisesta ja elämästä ylipäänsä tulee huomattavasti hankalampaa. Juha on meidän kautta ollut töissä jo pitkälti toista vuotta ja pitkän kokemuksen siivittämänä päätynyt olemaan useammalla työmaalla kymppinä. Juha on useammalla työmaalla toiminut meidän nuoremmille sähköasentajille mentorina ja saanut siitäkin kiitosta, että tyyli opettaa on hyvä.

Juhalla vapaa-aika menee eri urheilulajeja harrastellessa ja päätettiin tätä silmällä pitäen sponsoroida herran vaatehankintoja tällä saralla.

Juha, mikä fiilis?

OK -fiilis. 😅 Ei vaan, ihan kiva kun tulee tunnustusta.

Mikä tekee hyvän työntekijän / miten tullaan valituksi kuukauden työntekijäksi?

En osaa sanoa, tekee parhaansa? Siitähän se kaiketi lähtee.

Miten ja miksi päädyit JWD:lle?

Soittelin aikanaan Karolle kun oli omat hommat Lappeenrannassa loppumassa ja tarjottiin pitkää hommaa Triplan työmaalla kympin roolissa niin siitä se kai aikanaan lähti ja onhan tässä sen jälkeen tullut nähtyä useampi työmaa Karon ja Tomin avustuksella.

Elokuun kuukauden työntekijä Tuomas kyseli ikuisuuskysystä, kuuluuko ananas pizzaan?

Ei kuulu. Ei selityksiä, ei vaan kuulu.

Kyssäri/haaste seuraavalle kuukauden työntekijälle?

Hypitkö tasajalkaa työmaalla? Onko töihin kiva tulla?

JWD kiittää ja kumartaa Juhan suuntaan!