fbpx

Tammikuu 2019 – Timo Haapajärvi

Tammikuu on taputeltu ja vuoden ensimmäinen kuukauden JWD:läinen on valittu ja tällä kertaa raati arvosti ja halusi palkita pitkän linjan kokemuksen omaavan putkiasennuspuolen herran, joka kantaa nimeä Timo Haapajärvi.

Timo hyppäsi JWD:n kelkkaan syksyllä ja on siitä lähtien omalla työpanoksellaan kerännyt kehuja asiakkaamme suunnalta siinä määrin, että valintaraadin tehtävä oli tällä kertaa helppo. Laadukkaan työnjäljen lisäksi Timo arvostaa myös perhettä ja näin ollen palkinnoksi valikoitui tällä kertaa lahjakortti SuperParkiin, jossa pääsee perheen kanssa kuluttamaan energiaa. Koska pomppiessa tulee nälkä niin jotta elämys olisi täydellinen, päätettiin heittää kylkeen vielä lahjakortti lasten suosikkiravintolaan McDonaldsiin niin saadaan kulutetuille kaloreille korviketta. JWD:n toimiston väki kiittää ja toivottaa hauskaa päivää koko perheelle!

Mikä fiilis valinnasta?

Hyvä fiilis tietysti kun työpanosta arvostetaan. Palkintokin menee hyvään käyttöön, kun pääsee perheen kanssa viettämään yhteistä aikaa niin mikäpä sen mukavampaa.

Mikä tekee hyvän työntekijän / miten tullaan valituksi kuukauden työntekijäksi?

Ahkeruus ja tunnollisuus nyt ensimmäisenä tulee mieleen. Putkipuolella hyvänä nyrkkisääntönä voi pitää, että niin pitkään kun työn jälki ei haise niin laadusta ei ole tingitty.

Miten ja miksi päädyit JWD Palveluille?

Tähänhän liittyy vähän pidempi tarina. Lyhykäisyydessään Karon kanssa oli aiemmin vuosi-pari sitten niin sanottu ”läheltä piti” -tilanne. Olin lähdössä Karon kautta hommiin ja samaan aikaan oli itsellä niin sanotusti monta matoa koukussa ja tällöin valinta kohdistui muualle. Karosta jäi kuitenkin hyvä kuva ja nyt kun syksyllä olin taas tilanteessa, jossa pitäisi päästä johonkin töihin niin päätin rimpauttaa Karolle. Kaksi tuntia myöhemmin olin jo toimistolla allekirjoittamassa sopparia ja tässä sitä nyt ollaan.

Joulukuun kuukauden työntekijällä, iki-Jokeri Markulla, oli oman elämän ikuisuuskysymyksenä, että voittaako Jokerit koskaan KHL-mestaruutta?

Hahah! Ei todellakaan! Seuraavan kerran kun Jokerit nostaa kannua niin kyseessä on Mestiksen kannu matkalla takaisin Liigaan.

Tässä kohtaa ammattitaitoinen haastattelijamme Ville päätti olla kysymättä kannattaako Timo mahdollisesti HIFK:ta?  

Markkua kiinnosti myös, että onko tullut käytyä skrinnaamassa (=luistelemassa)?

On tullut muutaman kerran tullut käytyä lasten kanssa, kenttä löytyy ihan kodin vierestä niin helppo käydä.

Haaste/kysymys seuraavalle kk-työntekijälle?

Jatketaan talviurheiluaiheisilla kysymyksillä ja vaihdetaan laji hiihtoon, onko suksi luistanut tänä talvena ja jos on niin mennäänkö pertsalla vai luistellen? Itse en ole kerennyt käymään, välineet päivittämistä vaille ja jäällä käyminen on luontevampaa.

Jatkokysymyksenä vielä Timon perjantai-illan suunnitelmiin liittyen kysymys. Tuleeko saunottua ja jos tulee niin kuinka usein? Itse saunon 2-3 kertaa viikossa oman kodin puulämmitteisessä saunassa. Kunnon saunaa ei voita mikään, rentouttava ja virkistävä kokemus.

Vuosi vaihtui ja starttasi JWD:llä ihan hyvään malliin. Tammikuussa satanut lumi hieman seisautti meidän maanrakennuspuolella hommia, mutta jo nyt helmikuun puolvälissä meillä on nimenomaan maanrakennuspuolen sektorille kaikista kovimmat tarpeet lapiomiehestä kaivinkoneen kuljettajaan. Myös talonrakennuspuolella on useita akuutteja paikkoja auki työmaalogistiikasta purkuhommiin ja julkisivumuurariin, joten jos sinä tai joku tuttu on töitä vaille niin meidän suuntaan kannattaa olla yhteydessä. Parhaassa tapauksessa käy niin kuin Timolle eli parin tunnin päästä puhelusta ollaan allekirjoittelemassa sopimusta ja töitä on tiedossa hamaan tulevaisuuteen saakka!