fbpx

Tammikuu 2020 – Zyron Paro

Vuosi on vaihtunut ja meidän Wall Of Fame -projekti saavuttaa jo kolmannenen seinän. 2020 starttaa kovaakin kovemmalla maanrakennusalan kaverilla, joka kantaa nimeä Zyron Paro. 

Meidän tiet kohtasivat syksyllä 2019 erään yhteisen tuttavan kautta. Muuan työelämän Amor nimeltään Pasi (nimi muuttamatta), järkkäsi meille sokkotreffit ja jo toimistolla käydyn juttutuokion jälkeen Zyron katsoi meidän kuukauden työntekijöistä koostuvaa seinää ja totesi, että tavoite on olla tällä seinällä jossain kohtaa. Zyron on vajaassa puolessa vuodessa lyönyt itsensä työmaalla läpi oikein ryminällä ja tulos näkyy nyt taululla (ihan siis kirjaimellisesti, kun laitetaan taulu herran kuvalla varustettuna meidän seinälle).

Zyronin arki on hektistä, vapaa-aika menee tasapainotellessa perheen ja jalkapallovalmentamisen välillä. Huhujen mukaan kahdenkeskinen laatuaika on kuitenkin kortilla ja näin ollen päätettiin palkita herra puolisoineen kuuunnon dinnerillä Ravintola Aitoon, jossa pääsee yhteisen ajan lisäksi nauttimaan erittäin laadukkaista makuelämyksistä.

Käytiin Zyronia treffaamassa lounaan merkeissä ja vaihdettiin tässä samalla pari sanaa työstä ja elämästä:

Zyron, miltä nyt tuntuu?

Ihan täpinöissä. Kun tästä soittelitte ja kerroitte niin tuli kyllä käveltyä rinta rottingilla pari päivää ja mainostettua ovesta sisään tullessa, että täältä tulee kuukauden työntekijä. 😂 Vielä paremmalta tämä tuntuu siksi, että kun ensimmäistä kertaa näin kuukauden työntekijöistä koostetun seinän toimistolla niin silloin jo tuli ääneen sanottua, että tässä on tavoite ja se on nyt täytetty.

Mikä tekee hyvän työntekijän / miten tullaan valituksi kuukauden työntekijäksi?

Kai se siitä lähtee, että päivä toisensa jälkeen, satoi tai paistoi, pitää pystyä todistamaan itsensä lisäksi myös muille, että hommat tulee hoidettua. Eli asenne kun on kunnossa niin hyviä asioita tapahtuu. Itselläni alkoi kasvamaan vastuu esim. koneiden operoinnin ja logistiikan hoitamisen saralla, kun mestarit huomasivat, että voi luottaa. Asennetta ja luotettavuutta varmasti vaaditaan.

Miten ja miksi päädyit JWD:lle töihin?

Tosiaan yhteinen tuttu vinkkasi soittamaan JWD:lle. Kaveri oli Villen kanssa vuosia sitten tehnyt yhteistyötä ja sanoi että Ville on hyvä tyyppi ja mielellään suosittelee. Oli sitten helppo tarttua luuriin ja loppupeleissä palaset loksahtikin sitten aika nopeasti paikoilleen ja otettiin nokka kohti Triplan monttua, jossa sitä edelleenkin ollaan.

Joulukuun kuukauden työntekijä Mikko heitti ilmoille sellaisen haasteen/kysymyksen, että kuinka kauan menee tehdä 40 punnerrusta? 

Eiköhän ne aika lailla minuutissa mene, jos puhutaan puhtaista suorituksista. Saa niitä enemmänkin rimpuiltua, jos laadusta tingitään, mutta eihän sellainen nyt varsinkaan haastemielessä käy päinsä.

Kysymys/haaste ensi kuun työntekijälle?

Jatketaan samalla linjalla. Yhden jalan slaavikyykky, kuinka monta yritystä vaatii kaatumatta? *tässä kohdassa Zyron paineli itsensä yhden jalan syväslaavikyykkyyn ihan kylmiltään ensimmäisellä yrityksellä* Vaatii vähän erilaista fysiikkaa ja ennen kaikkea tasapainoa. Jalkapalloveskarin taustasta on varmasti tässä kohtaa apua. 😉

Nyt on yksi virstanpylväs saavutettu, naamataulu ripustetaan meidän seinälle. Iso kiitos Zyron!