fbpx

Tammikuu 2021 – Toivo Kangur

Uusi vuosi ja uudet kujeet! Niin se vuosi taas vaihtui ja tammikuu on saatu päätökseen varsin lumisissa olosuhteissa ja kovissa pakkasissa läpi Suomen. On siis aika valita vuoden 2021 ensimmäinen kuukauden työntekijä ja palkinto menee ansaitusti Toivo Kangurille, pitkän linjan kirvesmiehelle.

Hommia on JWD:n paidassa paiskittu jo reilun vuoden verran. Työpäivät miehellä kuluu monenmoisilla erilaisilla rakennustyömailla, sillä parinkymmenen vuoden työkokemuksella Toivolta sujuu homma kuin homma.  Vapaa-ajalla onkin sitten aikaa rentoutua lepäillen ja urheilemalla kunnosta huolta pitäen. Mikään perus sunnuntailenkkeilijä Toivo ei ole, vaan miehen harrastuksiin kuuluu juokseminen ja pyöräily. Takana on monia maratooneja ja voimme vain arvailla montako sataa tai tuhatta kilometriä on lenkkitossua kulutettu numerolappu rinnassa. Nyt viimeisen vuoden aikana, kun koronan vuoksi ei ole maratooneja voitu järjestää, mies on keskittynyt pyöräilyyn.

Palkinnokseen Toivo valitsi S-ryhmän lahjakortin, jolla saa hankittua vaikka Hart-sporttia ja energiageeliä. Tai sitten jotain ihan muuta. Jääköön se miehen itsensä päätettäväksi.

Mikä fiilis?

Hyvä fiilis tulla valituksi. Olen myös entisellä työnantajalla tullut valituksi kuukauden työntekijäksi ja lämmittää mieltä tulla uudestaan valituksi uudessa yrityksessä.

Mikä tekee hyvän työntekijän?

Hyvän työntekijän tekee se, että on ajoissa paikalla, tekee annetut tehtävät ja on oma-aloitteinen. Eipä siinä kai paljon muuta vaadita.

Miten päädyit JWD:lle?

Jukka soitteli viime vuonna ja hänen kanssaan on tullut tehtyä työrintamalla yhteistyötä aiemminkin ja kaikki toiminut aiemmin helposti ja hyvin, joten oli helppo lähteä hommiin!

Joulukuun työntekijän kysymys Toivolle oli: Mikä mahtaa olla sulla käytetyin työkalu?

Tulee käytettyä montaa eri työkalua, riippuen mikä työvaihe on käynnissä. Yleisimmäksi työkaluksi veikkaan akkuväännintä.

Kysymys seuraavalle työntekijälle? Mikä on sinun lempimatkakohde?

 

Kiitokset vielä Toivolle ja tsemppiä lenkkipoluille 🏃‍♂️