fbpx

Toukokuu 2019 – Janno Kolts

Toukokuu on jo kaukana takanapäin ja palkintoraati kokoontui jo kauan sitten. Kesän kiireessä niin palkitsijat kuin myös palkinnon saaja Janno Kolts ovat olleet omien töidensä parissa sen verran kiireisiä, että seremoniointi venähti heinäkuun puolelle.

Maanrakennuspuolen töitä tekevä Janno on ollut meillä kohta jo vuoden päivät töissä ja on yksi niistä monista henkilöistä, jonka työpanos on kuukausi toisensa jälkeen palkitsemisen arvoista. Jos päivät menevät Jannolla jo valmiiksi montun pohjalla ja niin sanotusti pientareen puolella, niin myös vapaa-ajalla herra tunnistautuu offroad- ja ralliautoilun harrastajaksi. Näin ollen mikäpä sen osuvampi palkinto kuin lähettää Janno kesälomansa alkaessa elokuun alussa Jyväskylässä järjestettäviin Neste Ralleihin nautiskelemaan vauhdin hurmasta.

Janno, mikä fiilis valinnasta?

Tosi hyvä fiilis ja kiva kuulla että työpanosta arvostetaan. Palkintokin on tietysti mitä mainioin, kun ralleissa on tullut aiemminkin käytyä sekä Suomessa, että myös Virossa.

Mikä tekee hyvän työntekijän/ miten tullaan valituksi kuukauden työntekijäksi?

Hoitaa annetut tehtävät tunnollisesti eikä jätä niitä kesken eli asennetta pitää löytyä. Maanrakennushommissa välillä vettä tulee taivaalta ja silloin mitataan kyllä asennetta, kun sinnehän mennään satoi tai paistoi.

Miten ja miksi päädyit JWD Palveluille?

Karon ja Villen kanssa on aiemminkin tullut tehtyä yhteistyötä niin oli helppo lähteä mukaan kun soittelivat. Homma toimii niin kuin pitääkin, töitä riittää, palkat tulee ajallaan ja oikein. Ei mitään valittamista

Huhtikuun kuukauden työntekijä Joona Takala kyseli mikä on pisin työpäivän pituus mitä on tullut tehtyä?

Viime kesänä Triplan työmaalla yksi työpäivä kesti aamukuudesta ilta yhteentoista eli tekeekös se nyt sitten 17h. Vielä olis jaksanut pidempääkin ja vaikka seuraavanakin päivänä työt kutsuivat taas klo 7.00 niin ei tuottanut ongelmaa herätä.

Kysymys/haaste seuraavalle kuukauden työntekijälle

Intohimoisena ralli/offroad -seuraajana kysytään, että onko kokemusta ralleista tai offroad-ajelusta? Itsellä ei valitettavasti aika tai rahat riitä oman auton hankkimiseen, mutta kaveripiiristä löytyy kyllä autoja, millä pääsee päästelemään höyryjä.

 

Loppuun vielä iso kiitos Jannolle. Pidetään se oma kaasujalka sitten kurissa elokuun alussa EK:lta toiselle siirtyessä 😉