fbpx

Toukokuu 2020 – Patrick Mills

Meidän toukokuun kuukauden työntekijä tulee betonialan puolelta ja hän kantaa nimeä Patrick Mills. Vaikka kuvasta voisi päätellä, että herra ei ole tehnyt kirjaimellisesti ”mitään” palkinnon eteen niin tarina on kuitenkin toinen.

Patrick on tehnyt betonialan hommia jo pidempään ja asiakkaalta saatujen palautteiden perusteella voidaan todeta, että suorittamisen taso on meille tulon jälkeen ollut niin sanotusti ”rakkaudesta lajiin”. Ennen meille tulemista Patrick työskenteli betonialalla, mutta oli tullut siihen pisteeseen, että vaihtelu saattaisi virkistää. Ensimmäisen kerran oltiin Patrickin kanssa juttusilla marraskuussa 2018, mutta tuolloin palaset eivät vielä loksahtaneet uomiinsa, sillä edellinen työnantaja pisti palkankorotuksen merkeissä kampoihin meidän tarjoukseen. Lopulta kuitenkin alkuvuodesta 2020 meidän tiet kohtasivat uudelleen ja rest is history.

Vapaa-aika kuluu Patricikilla aikalailla perheen parissa ja pojan kanssa leikkiessä. Lisäksi harrastaa autoja, joita on tullut rassailtua ja laitettua jo siihen malliin, että tällä hetkellä taitaa olla projekti numero 78 menossa. Koska tiedetään, että Patrickilla on työn puolesta kiireinen ja hektinen arki, joka paikoitellen vaatiii venymistä ja sen lisäksi aikaa menee vielä autojen kanssa niin päätettiin palkita Patrick kylpyläpaketin muodossa niin pääsee viettämään laatuaikaa perheen kanssa.

Patrick, mikä fiilis?

Hyvä fiilis, suoraan sanottuna. Onhan se aina palkitsevaa ja huomiota herättävää kuin työntekijä palkitaan omasta työpanoksesta. Tulee hyvä fiilis että on tehnyt työnsä hyvin ja vielä parempi kun siitä saa myös kiitosta.

Mikä tekee hyvän työntekijän / miten tullaan valituksi kuukauden työntekijäksi?

Hoitaa oman työnsä moitteettomasti eli oma tontti kondiksessa. Myös joustavuudella ja sillä, että tulee toimeen kaikkien kanssa on paljon hyötyä. On kesäkuusta lähtien tullut aika paljon vastuuta Espoon toimispisteellä missä on tullut nyt hoidettua tehtaan kunnossapitoa, huoltoa ja tilauksia itsenäisesti eli kyllä varmaan vastuunkanto ja velvollisuuksien hoitaminenkin menee tähän samaan kastiin.

Miten ja miksi päädyit JWD:lle?

Lyhyt tarina lyhykäisyydessään, olin työsuhteessa mutta halusin vaihtelua. Etsiskeli internetin ihmeellisessä maailmassa työpaikkoja ja JWD:n ilmoitus osui silmään ja oli oikealla suunnalla. Sitten tuumasta toimeen laitoin hakemuksen, kävin haastattelussa ja seuraavana päivänä olisikin alkanut jo hommat. Ekalla kerralla vanha työnantaja iski kuitenkin pöytään sellaisen tarjouksen, josta ei voinut kieltäytyä. Vuotta myöhemmin kun olin samassa tilanteessa niin parilla puhelinsoitolla oli uusi homma tiedossa ja tällä kertaa tartuin JWD:n tarjoukseen.

Edellisen kuun kuukauden työntekijämme Adriano kyseli ja halusi tietää onko seuraavan kuukauden työntekijä harrastanut jalkapalloa ja jos on niin millä pelipaikalla?

On tullut joo harrastettua jalkapalloa Forssan Jalkapallo kerhossa nuorempana noin 3 vuoden verran. Siitä valitettavasti ei tullut ihan kunnollista uraa.

Minkälainen kysymys seuraavan kuukauden työntekijälle?

Patrcikin kysymys seuraavalle kuukauden työntekijälle on tämmöinen, kun nyt kesä alkaa niin miten rentoudut kesällä ja onko minkälaisia kesäsuunnitelmia tiedossa?

Kiitos Patrick ja oikein antoisaa kylpylälomaa!