fbpx

Vuoden työntekijä 2018 – Roope Juusola

Ihan ensimmäiseksi, koko JWD:n jengi haluaa onnitella JWD:n historian ensimmäistä vuoden työntekijää, Roope Juusolaa!!

Toisekseen, Roope kannattaa ihan helvetin mautonta futisjengiä (Manchester United). Mauton tai ei niin päädyttiin kuitenkin palkitsemaan Roope parilla lipulla tarunhohtoiselle Old Traffordille kovassa nosteessa olevan Manun kotimatsiin kun vastaan asettuu West Ham. Jos Manun nousujohteinen linja jatkuu niin huhtikuussa pelattavassa matsissa on todellakin panosta ja fiilis on varmasti sen mukainen. Koska mennään Englantiin jossa tunnetusti sataa useammin kuin koto-Suomessa niin järkättiin Roopelle myös katto pään päälle pariksi yöksi hotellista. Tämä siis siksikin, että myös matkaseuraksi lähtevä parempi puolisko pääsee nauttimaan Manchesterin shoppailumahdollisuuksista ja sitä kautta nauttimaan reissusta.

No joo, asiaan. Tai taustaan miten tähän palkintoon päädyttiin. Roopen kanssa keskustellessa ensimmäisenä tulee selville kuinka sitoutuneesta ja ammattitaitoisesta kaverista on kyse. Mies puhuu siihen tyyliin töistä, työporukasta ja ihan päivittäisestä työn tekemisestä, että ei ole ihme että palkintokaappiin tuli vähän erilaista täytettä. En tiedä voiko sanoa että miehen intohimona on betoni mutta ainakin intohimona on tehdä työt ihan hiton hyvin. Ja sen huomaa kaikesta. Miehestä myös tykätään työkaverina/kollegana.

Toisena asiana mikä Roopen kanssa jutellessa tulee selville, on se että mies diggaa futiksesta ja on kova Manu-fani. Ja jokainen vähänkään tiiistai ja keskiviikkoiltaisin klo 21.45 alkaen telkkaria katseleva tietää että Manu löi Juventuksen 1-2 mestareiden liigan jälkimmäisessä lohkovaiheen ottelussa marraskuussa. Ai miksikö tää oli mainittava? Koska Karo on kova Juventus-fani ja tuo tappio aiheutti pienen ..tutuskäyrän nousun tuona kyseisenä iltana. Mutta Roope herrasmiehenä tajusi olla kuittailematta ottelun lopputuloksesta (itse pelinhän olisi pitänyt olla 80 min jälkeen jo 5-0 mutta kun ei maistunut Ronaldolle, Dybalalle ja co., niin Manu kiitti ja teki pari erikoistilannemaalia millä meni loppuminuuteilla ohi ja voittoon). Voisi jopa väittää että tuona iltana ja Roopen tyylikkäällä käytöksellä päästiin palkintoraadin silmissä voittajaksi. Mutta emme väitä. Kyllä Roope palkintonsa on ansainnut ihan itse kova työllä. Mies ei tykkää itseään kehua mutta pari sanaa käytiin silti vaihtamassa.

 

Ensinnäkin, Roope, onnittelut voitosta! Olet JWD:n historian ensimmäinen vuoden työntekijä! Mikä fiilis valinnasta?

Tottakai hieno homma kun tulee valituksi ja palkintokin oli mitä parhain. Palkinnon tietysti kruunaisi se, että jos Manu klaaraa voiton, sillä kaikki tähän mennessä tsiigatut livematsit Euroopassa on päättyneet korkeintaan tasuriin ja sitä kautta fiilis jäänyt nousematta kattoon.

Mehän tietysti toimistolla toivotaan samaa, mutta matsituloksen järkkääminen etukäteen Roopelle mielekkääksi ei sovellu meidän rehelliseen arvomaailmaan 😉

Mikä tekee hyvän työntekijän / miten tullaan valituksi kuukauden työntekijäksi?

Ei perseile ja hoitaa hommat kunnolla. Tääkin on sellanen homma että välillä niin sanotusti ”omat hommat” loppuu niin kyselee mitä muuta voi tehdä. Tuotantopuolen hommien lisäksi tullut tässä tehtyä mm. laskuttamista ja labrassa kamojen putsaamista, lisäaineiden tekemistä valmiiksi tulevia tilauksia varten ym. Ei ne työt tekemällä lopu ja aina voi kaveria auttaa.

Miten ja miksi päädyit JWD Palveluille?

Karo kysy kiltisti. Pääsin Karon kautta alunperinkin alalle töihin ja sitten kun Karo vaihtoi taloa, niin tuli tehtaalla käymään ja juteltiin pitkään töistä. Siinä samalla mainosti hommaa niin, että JWD:llä pidetään oikeasti työntekijöistä kaikilla mahdollisilla tavoilla huolta. Täällä tullaan valitsemaan kuukauden työntekijää, vuoden työntekijää ja sun muuta, jeesataan asuntoasioissa ja muissakin, jos on tarvetta. Vähän siinä kohtaa ehkä nauratti ajatus, ei todellakaan käynyt mielessä että itse pääsisi moisia palkintoja nostamaan, vuoden työntekijän palkinnosta puhumattakaan..

 

Vielä kerran iso kiitos Roopelle!